Effectiviteit desinfectie met UV sterk afhankelijk van de gebruikte methode

VEEL VRAAG NAAR ANTI-VIRUSLAMP. HET EINDHOVENS DAGBLAD STELT VAST DAT DE UV-C LAMPEN, GEPRODUCEERD DOOR SIGNIFY VAN PHILIPS, ZEER EFFECTIEF ZIJN IN DE STRIJD TEGEN MICO-ORGANISMEN.

Er is veel vraag naar de UV-lampen van het Eindhovens lichtbedrijf Signify, Philips voormalige lichttak. Zij schroeven de productie fors op; de UV-C lampen desinfectie die Signify produceert blijken het coronavirus effectief te kunnen bestrijden.

Naast ziekenhuizen nu kantoren, busbedrijven en sportscholen ook interesse
De lampen van Signify werden al gebruik om ziekenhuizen en ziekenhuis-apparatuur te desinfecteren maar sinds de coronacrisus boort Signify een heel andere klantenkring aan. Kantoren, busbedrijven en sportscholen zien steeds vaker heil bij het ontsmetten met UV-C licht. Het gaat hier nadrukkelijk om oppervlakten en materiaal en niet om mensen. UV-C licht is namelijk schadelijk voor de mens.

36W UV Sterilisator Timer Afstandsbediening Ultraviolet Licht Ozon UVC Ozon Desinfectielampen

Leuk om te vermelden dat in dit artikel wordt gerefereerd naar het virusvrij maken van mondmasker in het Zaans Medisch Centrum. De UV-C robot die hiervoor wordt gebruikt is THOR UVC.

Er is veel wetenschappelijkonderzoek beschikbaar, o.a vanuit de Verenigde Staten, dat aantoont dat UV-C effectief is (Uv sterilisator kast). Het voormalige Philips Licht bedrijf gebruikt de techniek naar eigen zeggen al 35 jaar.

Effectiviteit desinfectie met UV sterk afhankelijk van de gebruikte methode
Uit studies blijkt dat de effectiviteit sterk afhangt van de methode, het te desinfecteren materiaal en de omgevingsfacoren. Ook de plaatsing van de lichtbron is van groot belang. Signify zegt de technologie ook beschikbaar te stellen aan andere verlichtingsbedrijven.

THOR UVC is ook voor u direct beschikbaar. YOUVC desinfectie praat u graag bij over de juiste opstelling, dosis en techniek om effectief te zijn. https://www.oyodental.nl/


カテゴリー: 未分類 | タグ: | 投稿者dentazznl 19:07 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">