5200mAh 10.8V Laptop Accu Asus K55

Asus noemt deze specifieke configuratie van de 15,6-inch rog Strix GL503 serie “The Hero Edition, ” want het is ogenschijnlijk geoptimaliseerd voor uw grote arena gevechten, slimste strategizing en moeilijkste rollen om te spelen. Het is niet echt. Accu Asus K45VD Het is gewoon een midden-van-de-Strix-Road configuratie, met een i7700HQ CPU en GTX 1060 graphics, en een andere set van gemarkeerde caps. Maar het is ook een fijne algemene doeleinden gaming laptop met een paar van het ontwerpaspecten die opvallen.

Prijs verstandig, de rog Strix GL503 serie zit in het midden van de verpakking. De Dell gaming laptop in dezelfde configuratie kost slechts $1.350 (£1.350, au $1850), maar er zijn enkele meer luxe concurrenten, zoals de Alienware 15 of Acer Predator 15, die de configuratie bieden voor ongeveer $1.700 (£1.400, AU $2500). Accu Asus K45VG U ongeveer $500 als je daalt tot de GTX 1050-uitgeruste model, dat is OK als je (nog) niet de zorg over VR en als de soorten spellen die je speelt niet profiteren van de frame-rate te verhogen.

Ik hou van het toetsenbord veel, zowel voor het spelen en typen. De toetsen zijn de juiste maat en waar je verwachten dat ze worden als je onderweg bent. In eerste instantie de toetsaanslagen voelde een beetje dood-eindigde-ASUS maakt gebruik van een technologie om de membraantoetsen eerder in de beroerte dan gebruikelijk, wat betekent dat je een beetje te hard te drukken tijdens de niet-resistente gedeelte van de beroerte bedienen. Accu Asus K45VJ Maar zodra ik er aan gewend, vond het zeer comfortabel en responsief, zonder rollover kwesties.

Het touchpad heeft ook een meer Premium gevoel en gevoeligheid dan gebruikelijk voor een gaming notebook, die een groot verschil maakt voor out-of-game navigeren. Maar het heeft geen backlight om met de vier toetsenbord verlichtings streken te gaan, noch kon ik een indicator NumLock overal vinden, die enkel dwaas is.

Het display is vrij goed voor de prijs. Het lijkt hetzelfde te zijn (of op zijn minst gelijk aan) dat van de Accu Asus K55A hebben we getest, een TN-WVA (Wide kijkhoek) paneel, die fabrikanten hebben genomen om de etikettering als “IPS-niveau. ” het meet op ongeveer 94 procent sRGB; Als het witte punt lager waren, zou het waarschijnlijk voldoen aan de 100 procent gamma-dekking spec-het is de juiste maat-maar het is zo cool (kleur temperaturen tussen de 8, 300K en 12, 000K) het hele gamma is verschoven.

ASUS schepen van de laptop met Intel graphics uitgeschakeld, een ongewoon, maar niet ongehoord-van de praktijk. Accu Asus K45VM Dat is geweldig voor de prestaties en betekent dat je niet hoeft te futz met de instellingen in de NVIDIA Control Center te optimaliseren GPU gebruik, maar ook tanks de levensduur van de batterij; Vandaar dat het net-onder-3-uur resultaat op onze tests. Niet verwonderlijk, het over het algemeen scoorde binnen vijf procent van de Evenzo uitgeruste Lenovo Legion Y720 ($1.440,99 op Amazon.com) op onze tests, met uitzondering van de levensduur van de batterij. Dat is ook de enige test waarop zij niet beter presteren dan de ook-soortgelijke HP Omen 15, die de GTX 1060 gebruikt met de slankere Max-Q design. (de Geekbench multi-core is ongewoon laag, omdat het onderpresteerde op de cryptografie test, terwijl de multicore Cinebench test is beperkt tot rendering algoritmen.)

Het betekent ook u werkelijk niet uw machtsadapter thuis verlaten zelfs wanneer u geen gokken bent, die een andere 1.4 ponden/626g aan reeds wezenlijke 5.8-pond 2.6 kg draagt gewicht dragen. Accu Asus K45VS Op dat gewicht, zou ik verwachten dat de Strix te voelen behoorlijk solide, maar terwijl aantrekkelijk het voelt enigszins als gladde Premium plastic (eventueel aluminium in plaatsen). Het scherm buigt een beetje te veel, en op een gegeven moment dacht ik dat het panel zou gaan pop out. Het niet.

Een reden waarom het voelt als plastic is omdat het niet opwarmen. Accu Asus K55 Dat is goed; na slechts ongeveer een uur van de relatief langzaam bewegende, maar processing-intensieve Talos principe, de CPU-temperatuur gerapporteerd als 145 graden F/63 graden C met de fans waait hard en luidruchtig, maar de oppervlakken bleven koel.

De rog Strix Hero GL503VM is een grote General-Purpose, midpriced gaming laptop, maar je zou willen besteden een beetje minder of een beetje meer als je koopt in de Strix lijn, en passeren helemaal als je van plan bent om de batterij uit te lopen voor meer dan 2,5 uur op een stuk.

http://kopenaccu.blog.cz/1803/accu-asus-k75-nieuw-en-beste-prijs

http://culturadigital.br/kopenaccu/2018/03/15/beste-kwaliteit-accu-asus-k45vs

https://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/197ad94885e8a74ff2af9f6ad9790047


カテゴリー: Accu Asus K55 | タグ: | 投稿者kopenaccu 16:25 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">