Professioneel Laptop Accu Asus Y581LB

Bekend om zijn lichtgewicht (2,1 kg) en zijn dun profiel, is de Accu Asus Y581LB een grote ultrabook die is ontworpen voor multimedia/veelzijdig gebruik. Achter de stijlvolle shell omvat het een Quad-Core i7 Lake vernieuwen 8 GB van RAM, wordt ondersteund door een aanzienlijke opslag en een toegewijde mid-range grafische oplossing, de GeForce MX150 instellen. Een mooi mat Full HD IPS-scherm is er om te voldoen aan de liefhebbers van mooie beelden, en niet te vergeten de aanwezigheid van een biometrische lezer, een USB Type-C-aansluiting en voldoende autonomie voor een prijs van minder dan 1000 euro.

ASUS gekozen voor een design eenvoudig en elegant te kleden omhoog zijn Accu Asus P450LDV. De geborstelde blauwachtig grijze romp is versierd met een gouden centrale logo, terwijl het interieur staat in schril met een zilveren laklaag op hetzelfde geborsteld effect contrast. Het chassis bestaat voornamelijk uit aluminium te verzetten tegen een mooie robuuste ondanks zijn slank silhouet (nauwelijks 21 mm). Met een beetje meer dan 2 kg op de weegschaal, de 17-inch kunt laten zich droomt van een beetje van mobiliteit, met name als de globale metingen hebben gedegradeerd met boete (21 mm). Let op de aanwezigheid van een verlicht toetsenbord en de toetsen in de donkere sfeer veel meer merkbaar.

Uitgerust met een zeer kleine accu voor een 17 inch, de Accu Asus Y581LC kunt nog houden ongeveer 6 uur in navigatie Internet met actieve Wifi, is het gemiddelde. Bovendien, de goede kant van een kleine accu is de snelheid van laden: 86% in 1 uur.

De fundamenten van deze ultrabook-grootformaat zijn vele, beginnend met zijn dedicated grafische oplossing dat aan sommige creatieve en casual spelers tegemoetkomt. Inderdaad, in tegenstelling tot de GTX 1050 geïntegreerd in andere configuraties (N705UD), GeForce MX150 hier voornamelijk om de processor te helpen bij de behandeling van sommige programma’s profiteren van GPU-versnelling, met inbegrip van video software en of het bewerken van foto’s bewerken. Het spel zelf is mogelijk, maar dit is beperkt tot undemanding titels in Full HD. standaard definitie aan de andere kant, de meeste van de titels van de markt moet wenden met middellange details.

De Accu Asus Y581LD nemen vooraan, een niveau van prestaties kunnen overeenkomen met een Quad i5-7300HQ. Inderdaad, de komst van de Quad Core i7 instellen Lake vernieuwen laag verbruik (8e generatie) dit mogelijk maakt omdat het beperkte Turbo, laag energieverbruik en neiging tot warmte macht zal combineren. Dankzij hem en de 8 GB RAM voorstanders van hem, hij vliegt over algemeen gebruik huidige (Internet browsen, Microsoft Office, afspelen van video) en geniet van een grote actieradius voor toewijzingen meer veeleisende (advanced Photoshop, videobewerking). Voor niets te verwennen, zorgt de RAM in voldoende bedrag voor een vloeistof omgeving in multitasking, wat vermenigvuldigen actieve aanvragen en/of de tabbladen op het web.

Opslag op zijn kant bestaat uit een harde schijf 1 TB – 5.400 RPM. Geen SSD gewijd aan het programma, dat nu de PC van zeer waardevolle reactiviteit ontneemt. Accu Asus Y581LDV Met andere woorden, als u nooit aan PC met een dedicated SSD hebt gewerkt, u kunt u zonder probleem tegemoet maar anderen live kan moeilijk zal zijn om terug te keren terug. Nog opmerking dat de capaciteit uitgebreid wordt en dat is geschikt voor een welvoorziene bibliotheek. Goed punt, een locatie M.2 is normaal gesproken vrij om te voegen een SSD later (geen service deur).

De ultrabook doet het vrij goed in Accu Asus FZ50 termen van connectiviteit, ten minste gegeven zijn kleine profiel waarbij stopzetting van de optische-schijfeenheid. Er is een SD kaartlezer, HDMI-uitgang en vier USB-poorten, met inbegrip van USB 3.0 en 3.1 Type-C USB. De nieuwste generatie van Wifi AC (2 x 2) en 4.1 Bluetooth modules zijn ook compatibel met Windows Hello menu evenals een vingerafdruklezer.

Last but not least kiest het scherm voor een definitie Full HD (1920 x 1080 px) zodat de meeste van uw inhoud in High Definition op het grote scherm. Bovendien, Matt behandeling is goed als u in een omgeving werkt zeer helder of terug naar een venster als het zal u toestaan om de gevolgen van verblinding voorkomen terwijl de slab IPS de hoeken van visie opent en zorgen voor een reproductie ware kleuren belooft.

https://tablo.io/kopenaccu/accu-asus-y581lav-48wh-14-dot-4v

https://joor.me/magazine/accu-asus-y581jd/1/1


カテゴリー: Accu Asus Y581LB | タグ: | 投稿者kopenaccu 13:10 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">