4000mAh 15V Gloednieuw Accu Asus X55SA

Accu Asus ROG G550 deze week introduceerde het is een tweede laptop onder haar topmerk Zephyrus ROG gaming notebook. Dubbed de Zephyrus M (GM501) is de nieuwe laptop een iets meer geregen tegenhanger van de oorspronkelijke Zephyrus, schuwt diens gaming-geoptimaliseerde toetsenbord en trackpad lay-out in het voordeel van een traditioneel toetsenbord-over-trackpad-ontwerp. Anders is het nieuwe notitieblok vergelijkbaar met het origineel in de meeste opzichten, streven naar de high-performance markt door verpakken in Intel’s nieuwe zes-core Core i7 – 8750H samen met de grafische chip van NVIDIA’s GeForce GTX 1070 in een 0.78-inch (19.9 mm) dikke aangekondigd chassis. Het nieuwe notitieboekje is alleen iets dikker dan de originele ROG Zephyrus, maar in tegenstelling tot zijn voorganger, heeft het een GPU die wordt uitgevoerd op de oorspronkelijke frequentie en beweert te leveren prestaties vergelijkbaar met zijn desktop tegenhangers.

De Accu Asus ROG G550J is gebaseerd op Intel’s six-core Core i7 – 8750H CPU (2,2 GHz base, omhoog aan 4.2 GHz turbo) en gaat gepaard met 16 GB DDR4-2666 RAM (uitbreidbaar tot 32 GB). Ondertussen samen met de verandering van het toetsenbord, het andere grote verschil tussen de twee Zephyrus laptops is aan de voorzijde van de dGPU: de Zephyrus M begint met een NVIDIA GeForce GTX 1060 en een geheel lager basisprijs, overwegende dat het origineel Zephyrus alleen wordt geleverd in een vlaggenschip GTX 1080 configuratie. Of voor een meer krachtige grafische systeem de GTX 1070 wordt aangeboden als een upgrade-optie. En in tegenstelling tot de originele laptop, die nam enkele vrijheden met GPU clockspeeds de krachtige GTX 1080 Max-Q onder controle te houden (bijvoorbeeld tuning dat betreft frequentie druppels en enkele andere manieren om trim TDP), de Zephyrus M prestatiestatus haar dGPU NVIDIA “s standaard clockspeeds.

Teneinde volledige-vet GPU’s, ASUS had voor het gebruik van een nieuw chassis die een paar millimeter dikker is in vergelijking met de oorspronkelijke ROG Zephyrus — de nieuwe laptop is 19.9 mm dik, die is nog dunner dan de overgrote meerderheid van gaming-notebooks. Accu Asus X55SA Naast het krijgen van iets dikker, het systeem is ook 250 gram zwaarder en weegt nu 2,45 kg (5,5 lbs).

Om te zorgen voor voldoende koeling van nogal hot onderdelen (de geaggregeerde TDP van de CPU en de GPU wordt begroot op 160 W) en consistente prestaties onder hoge belastingen te handhaven, de nieuwe ROG Zephyrus M gebruikt een koelsysteem, die lijkt op die van de oorspronkelijke ROG Zephyrus : het heeft twee ventilatoren en vijf dikke warmte leidingen. Wanneer de laptop wordt geopend, ontsluit extra ontluchting ter verbetering van de luchtstroom.

Het dikker en zwaardere behuizing ingeschakeld de fabrikant uit te rusten van de Accu Asus X55SR met een vrij geavanceerde sub opslagsysteem: de nieuwe GM501 wordt geleverd met een 256 GB PCIe 3.0 x4 SSD evenals Seagate’s 1 TB FireCuda SSHD. Een andere belangrijke verbetering van de ROG Zephyrus M ten opzichte van de oorspronkelijke is dat haar vertoningspaneel met een 144 Hz verfrissen tarief en een responstijd van 3 ms. Het display ondersteunt NVIDIA’s G-Sync dynamische refresh rate technologie.

Intussen, zoals eerder vermeld, bevat het nieuwe model een meer traditionele toetsenbord setup. Dit betekent af te zien van het oorspronkelijke model gaming geoptimaliseerd trackpad-volgende-naar-keyboard setup ten gunste van de meer traditionele toetsenbord-over-trackpad setup. Terwijl Asus blijft bieden de minder traditionele lay-out op de standaard Zephyrus, de Zephyrus M is bedoeld om te worden een beetje meer aanspreekbaar en een beetje meer veelzijdige voor taken die niet zijn gaming. Daardoor krijgt de Accu Asus FZ50VX een goede fysieke cijferpaneel in plaats van waar de oorspronkelijke de trackpad zetten. Plus de iets grotere chassis heeft Asus de belangrijkste reisafstand van het toetsenbord uit te breiden door een beetje, opnieuw te worden een beetje meer traditionele, de reisafstand opvoeden van 1,4 mm tot 1,7 mm toegestaan.

Voorts komt de Accu Asus X55SV met Intels nieuwste Wireless-AC 9560 CRF dat toepassingen de onboard chipset Wi-Fi, ter ondersteuning van de 802.11ac Golf 2 tot 1,73 Gbps doorvoer. Bluetooth ook opgenomen. Wat betreft de fysieke verbinding, lijkt de nieuwe Zephyrus M op zijn voorouder: het heeft één Thunderbolt 3 poort, vier USB 3.1 Gen 2 aansluitingen, een HDMI 2.0-uitgang, een HD-webcam, een Microfoonarray, luidsprekers en een mini-hoofdtelefoonaansluiting van TRRS.

ASUS heeft eindelijk zijn entry-level FX serie gaming laptops de TUF (The Ultimate Force) branding, en in combinatie met de Accu Asus A4IN1424 lancering van Intels koffie Lake H serie processoren, de TUF-FX504 is ingevoerd als een uiterst duurzaam gaming laptop. Met een 15,6-inch display en weegt 2.3 kg, de TUF FX504 functies een gepatenteerde functie voor antistof koeling die houdt van de stof uit het binnenwerk voor consistent systeemprestaties, komt de laptop uitgerust met een 8e generatie Core i5 of i7 processor , grafische maxes op GTX 1050Ti, en alle modellen worden geleverd met een 1 TB FireCuda SSHD standaard.

De TUF-FX504 niet alleen gemaakt voor gaming, maar ook ASUS denkt de gebruiker dat het voor werk en entertainment, zoals de laptop backlit toetsenbord functies een 20 miljoen toetsaanslagen levensduur die gebouwd volgens het vennootschappelijk TUF normen, biedt tevens een fatsoenlijke sleutel reisafstand van 1,8 mm en een 0,25 keycap curven om te voorkomen dat typefouten, de WASD gaming sleutels worden gemarkeerd en de spatiebalk is opzettelijk ook verbreden. Op het gebied van audio heeft ASUS DTS hoofdtelefoon: X 7.1-kanaals surround geluid op de laptop luidsprekers, hoofdtelefoon en externe luidsprekers.

http://kopenaccu.wagomu.id/e58334.html

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/04/04/accu-asus-rog-g550j-laptop-15v-4000mah-1164998.html


カテゴリー: Accu Asus X55SA | タグ: | 投稿者kopenaccu 11:06 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">