Accu Asus TP300LA-1A Goede

De Accu Asus TP300LA-1A biedt dezelfde reeks van aanpassingen voor helderheid, contrast, verzadiging, tint, kleurtemperatuur en gamma als de PA329Q, samen met een geavanceerde instelling die zes-as tint en verzadiging aanpassingen, alsmede aanpassingen voor RGB Gain en zwart offset waarden op niveau. Er wordt een kleur reset geleverd om alle kleurinstellingen terug te zetten naar de standaardwaarde van de fabriek.

Het sub-menu van het beeld bevat de zelfde montages zoals de PA329Q’s, die scherpte, TraceFree, aspect controle, uniformiteit compensatie en VividPixel behandelt maar de ASCR wordt vervangen door motie Sync. Deze instelling simuleert een hoge refresh rate prestaties om verschillende backlight frequenties te genereren en zal nuttig zijn voor video-editors en gamers.

De geluids pagina bevat aanpassingen voor volume, Mute en bron, de laatste beslissen waar de audio-ingang zal komen uit. Hieronder is een PIP/PBP instelling, die dezelfde zijn als die welke in de PA329Q.

De input Select pagina u kiezen tussen vier HDMI-bronnen of een DiplayPort of Thunderbolt-ingang. De Accu Asus TP300LA-1B laatste pagina is voor het systeem Setup met instellingen voor de prachtige demo-modus, Eco-modus, adaptieve-Sync (voor DisplayPort/Thunderbolt only), dynamische dimmen, HDR, energiebesparing en OSD timeout functie.

De gebruikers kunnen ook van 21 talen selecteren, tussen twee DisplayPort opties voor verschillende grafische kaarten kiezen, de belangrijkste slot en machts LEIDENE indicator aan en uit draaien en het scherm plaatsen om aan omgevingslicht veranderingen aan te passen.

Gebundeld met de monitor is ASUS ProArt calibratie software die kan worden gebruikt met hardware kalibratoren zoals X-rite I1 display Pro en Datacolor Spyder 5-serie. Het bespaart alle kleurparameter profielen op de interne Scaler IC chip van de ProArt monitor in plaats van de PC.

Hiermee u uw monitor op verschillende apparaten aansluiten zonder dat u de bestaande instellingen voortdurend hoeft te wijzigen. Het vermindert ook de signaalvervorming tussen de IC en het LCD optische spectrum. De kleurprofielen kunnen eenvoudig worden geactiveerd met behulp van de sneltoets op de monitor de volgende keer zonder een PC of kalibratoren.

We testten de Accu Asus TP300UA-1A monitor op een Windows Desktop-systeem met een Intel Core i7-processor draait op 3,6 GHz met 8mb RAM. De gebruikte grafische kaart was een Gigabyte GeForce GTX 1060 gaming G1 6gb video kaart, die volledig in staat was het leveren van High-Speed, hoge-resolutie gegevens op het scherm.

Omdat we regelmatig gebruik van Datacolor Spyder hardware en software voor alle monitor tests, de resultaten hieronder werden verkregen met onze reguliere apparatuur. Dit liet ons toe om zijn prestaties met andere monitors te vergelijken die wij in het afgelopen jaar of zo hebben herzien.

Zodra onze tests werden afgerond we gecontroleerd een paar overzeese beoordelingen, die we verondersteld hadden gedaan op gloednieuwe modellen met hun fabriek kalibraties intact. De nauwe correspondentie tussen de resultaten die we verkregen en die verkregen door andere reviewers suggereerde onze veronderstellingen waren in wezen correct en weerspiegeld de prestaties van de monitor als het zou out-of-the-box.

De geavanceerde analyse van metingen die met de Spyder5 elite worden genomen toonde deze monitor om een goede Accu Asus TP300UA-1B uitvoerder globaal te zijn, met een perfecte score voor het kleurengamma en het contrast en 4.5 van een mogelijke 5 elk voor kleurnauwkeurigheid en kleurenuniformiteit. Tonale respons en luminantie uniformiteit elk beoordeeld 4 van de 5, dat is ook erg goed.

De enige zwakheid was wit punt, dat bij 1.5 werd geschat, trekkend de algemene classificatie neer aan 4 van een mogelijke Score van 5. Interessant, een van de meer technisch georiënteerde beoordelingen we gecontroleerd merkte op dat het witte punt op de eenheid die zij ontvangen was een beetje meer dan 7800K, die ver boven de normale ‘ daglicht ‘ doelwit van 6500k (D65). Als de eenheid die we ontvangen hadden vergelijkbare fabrieksinstellingen, zou dat goed zijn voor de lage rating van de tests die aan die bepaalde categorie.

De Accu Asus Transformer Book Flip TP300LA monitor is een interessant product te herzien-maar niet zonder haar uitdagingen. Het kijkt en werkt als een premie product, dankzij hoge bouwkwaliteit en vlotte fysieke aanpassingen evenals het aantrekkelijke matte anti-verblindings oppervlakte op het scherm.

Onze ratings zijn gebaseerd op de waarde ervan aan een serieuze fotograaf, in plaats van een video-editor of gamer. Accu Asus U303 Wanneer u stilstaande beelden bekijken op een scherm bent u veel kritischer als het gaat om scherpte, detail en kleurnauwkeurigheid dan je zou kunnen worden met bewegende beelden, omdat je veel meer tijd om kritisch te beoordelen.

Bijgevolg kunnen we de keuze van een editor niet toekennen aan de monitor zoals meegeleverd met de fabrieksinstellingen. Hoewel deze zijn prima voor gamers, het witte punt is te ver van het merk voorbeeld bewerking. Dat gezegd zijnde, als u bereid bent om re-set het witte punt om 5500K en sla de aanpassing als een aangepaste instelling (die de PA32UC vergunningen), deze monitor de prestaties zou er met de beste van de monitoren die we hebben beoordeeld in de algehele prestaties.

Een algemene factor in haar voordeel is de rijkdom van de kleurruimte emulatie modi voorzien, die hoger is dan de vorige monitoren die we hebben getest. Op de keerzijde vonden we de meegeleverde kalibratie software een beetje hit-and-Miss en zou aarzelen om het aan te bevelen.

Wanneer gekalibreerd met onze Spyder-systeem, het was een uitstekend scherm voor het bekijken van 4k videoclips, waar de dynamische aard van de beelden maakte de weinige potentiële zwakke punten onmerkbaar. Accu Asus Transformer Book Flip TP300LD We vonden niets te klagen met betrekking tot de refresh rate en pixel responsiviteit.

Toen de witte punt werd gereset, maar ook voorzien van een fatsoenlijk platform voor het bewerken van stilstaande beelden met goed genoeg reproductie van tinten en tonen om gebruikers in staat om beelden te beoordelen voor het afdrukken. Met de herziene instellingen kunnen we gelukkig aanbevelen aan serieuze enthousiastelingen en instap-niveau professionele fotografen.

Het is aan de lezers om hun eigen beslissingen te maken over de vraag of deze monitor te kopen, gebaseerd op de informatie die we hebben verstrekt. In wezen, we denken dat veel zal afhangen van hoe u van plan bent om deze monitor te gebruiken en of u de vereiste aanpassingen te maken. Subjectief, we voelen de meeste gamers en veel video-editors zou blij zijn met de fabriek pre-sets en vind de kwaliteit van de weergave van beeld en filmclips zeer aantrekkelijk.

Op bijna au $3500, is de PA32UC geprijsd op een premieniveau en zal waarschijnlijk buiten het bereik voor veel lezers. Bij wijze van vergelijking, het dichtstbijzijnde product in de Eizo bereik, de ColorEdge CG318-4k 31-inch breedbeeld LED backlit IPS monitor verkoopt voor ongeveer au $7500. Dus de kosten van de ASUS scherm is zeer redelijk voor de specs.

http://kopenaccu.wagomu.id/e58553.html

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/04/11/topkwaliteit-laptop-accu-voor-asus-x302-series-1165285.html

https://ikriate.me/blogs/220/6315/lage-prijs-accu-asus-u303l


カテゴリー: Accu Asus TP300LA-1A | タグ: | 投稿者kopenaccu 17:25 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">