koop accu voor asus x55a

Stijlvol, compact, licht en veelzijdig. Klinkt goed, nietwaar? Terwijl de meeste subnotebooks leef het leven van een kantoor machine, kan de multimedia-geschikte 710S refresh spelen af ​​en toe een spel. Onze test verduidelijkt als de nieuwkomer kan treden in de grote voetsporen van zijn voorganger.
Lenovo’s nieuwe Ideapad 710S Plus-13IKB met een 13,3-inch diagonaal scherm is de Kaby Lake opvolger van de Ideapad 710S getest in juni 2016. Het heeft om te concurreren met de zeer mobiele kantoor en multimedia laptops die zijn samengevat in onze subnotebook sectie. De compacte, lichte en slanke nieuwkomer lijkt veel op de Skylake-gebaseerde voorganger. Een snelle Intel Core i7-7500U , ondersteund door 8 GB werkgeheugen onder de motorkap van de geteste versie. De gegevens kunnen worden opgeslagen op een 512 GB SSD van Samsung. Een IPS-paneel met Full HD-resolutie wordt opnieuw geïnstalleerd. De men hier een reflecterend oppervlak. De Ideapad 710S Plus onderscheidt zich in de eerste plaats uit de massa met haar toegewijde Nvidia GeForce 940MX grafische kaart en de 2 GB dedicated VRAM dat voorwaardelijke gaming geschiktheid belooft.

In aanvulling op onze 13IKB (80W30048GE) versie kost 1.299 euro (RRP), Lenovo’s product website bevat ook de goedkopere 80W30049GE model voor 999 euro. Het sport een i5-7200U en een 256-GB SSD, maar niet een dedicated grafische kaart. De verschillen zijn niet anders gezien. Aandachtige lezers zullen misschien zijn opgevallen dat Lenovo spreekt van een anti-glare panel. Dit is echter niet overeen met die welke we hier te maken hebben. Beide versies waren 100 euro goedkoper in een grote Berlijn gevestigde prijsvergelijking op testtijd.

We vooral gericht op de prijs en de grootte bij het selecteren vergelijking laptops voor deze test. De volgende subnotebooks zullen deelnemen:
Afgezien van een paar details, zoals een vingerafdruk scanner en havens, Lenovo heeft blijkbaar niet veel veranderd als helemaal niets in vergelijking met het zeer overtuigend voorganger – en dat is goed nieuws. Aldus kan worden aangenomen dat een aluminium-magnesium mengsel wordt opnieuw gebruikt als materialen Lenovo hoewel niet expliciet adverteren hiermee, die enigszins ongebruikelijk.

Aangezien we al hebben erop gewezen dat het ontwerp en oppervlakken volgen die van de MacBook Air in de herziening van de 710S , zullen we direct naar bouwen en stabiliteit. Wij zijn van mening dat de voorganger was een beetje stijver. Het is niettemin voldoende om een ​​goede subscore aangezien draaien kan alleen in zeer beperkte mate, en wordt dan gepaard met enige subtiele geluiden. Lenovo heeft wederom goed werk verricht met de bouw; alleen de lacunes van de verwijderbare basisplaat vertonen marginale onregelmatigheden. Helaas is het nu minder druk resistente deksel kan pas weer worden geopend met behulp tegenkracht, dat is de prijs voor zijn nog steeds terughoudend schommelen.

Wij natuurlijk weer geven volledige punten voor het ontwerp in totaal, maar subscores andere aspecten iets afneemt.
HP levert de in totaal meest compacte en lichtste laptop in de test met zijn EliteBook Folio G1 (1,1 kg). Onze Dell XPS 13 (1,2 kg) is niet zo diep, maar een beetje breder. De breedte en diepte van de ongeveer 1,1 kg review-exemplaar, die ook beschikt over de grootste oppervlakte na de zeer slanke Acer Swift 7 , overtreft beide laptops. Dell is de dikste, gevolgd door Lenovo Ideapad, dan is HP’s Elitebook, en ten slotte Acer Swift met een veel groter oppervlak dan de andere deelnemers, die waarschijnlijk de prijs voor de uiterst slank postuur.
Zoals gebruikelijk voor compacte subnotebooks, niet veel interfaces zijn aanwezig. Tenminste USB 3.1 Gen 1 type C is geïnstalleerd. Deze poort is ook de enige mogelijkheid voor het aansluiten van externe monitoren die een overeenkomstige DisplayPort adapter wordt gekocht. Blikseminslag 3 ontbreekt.

http://www.merchantcircle.com/blogs/koopaccu-albemarle-nc/2017/2/Koop-Accu-Asus-X55A/1340151

http://blogs.montevideo.com.uy/blognoticia_99471_1.html

http://chenyixun.pblogs.gr/2017/02/koop-accu-asus-x55a.html

http://www.pimpblog.nl/batteriesportable/201292/Koop+Accu+Asus+X53SV.html

http://laptopsbatterie.bloog.pl/id,359287238,title,Koop-Accu-Asus-X55A,index.html

http://koopaccu.jugem.jp/?eid=10

http://yingwu.soopbook.es/chapter/koop-accu-asus-x55a/

http://fengkuang.exteen.com/20170207/koop-accu-asus-x55a

http://www.notre-blog.com/tiankong/369623-Koop-Accu-Asus-X55A.aspx

http://koopaccu.blog.hu/2017/02/07/koop_accu_asus_x55a

http://batteriesportable.skynetblogs.be/archive/2017/01/22/nieuwe-laptop-accu-asus-n51vf-8692675.html

http://www.kiwibox.com/qingchun/blog/entry/138874749/nieuwe-laptop-accu-asus-n51vf/


カテゴリー: 未分類 | 投稿者wanjian 22:42 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">