Koop Accu Asus C22-UX31

Voor 600 euro krijg je een Kaby-Lake processor, IPS scherm en een 1 TB harde schijf. De steun van een actieve stylus zal een extra functie voor sommigen.
We gaven het toetsenbord van de Skylake zustermodel een slechte rating. Het lijkt alsof we een apparaat gebouwd op maandag, omdat onze huidige ziet er een stuk beter. De toetsen hebben een korte reis eindigt in een duidelijk omschreven activering punt met precies de juiste hoeveelheid weerstand. Dat is natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. Tijdens het typen, het toetsenbord niet flex. De volgorde van de toetsen zijn ongewijzigd in vergelijking met zijn zustermodel. Sommige toetsen zijn niet waar je ze zou verwachten, zoals bijvoorbeeld de (#) toets pond. Niettemin levert HP een toetsenbord dat volledig bevredigend voor algemene typen.

Het touchscreen van de Pavilion ondersteunt niet alleen 10 vinger input, maar ook het gebruik van een actieve pen. Helaas, dit is niet standaard uitrusting. HP doet ook geen enkele vorm van speciale actieve pen bieden. Wilt u zo’n stylus te gebruiken zul je zien dat jezelf. We gebruikten de actieve einde van de fabrikant “Hama” en het testen goed. Het touchscreen is niet gevoelig voor drukniveaus.

Het paviljoen heeft een 15,6 inch touchscreen display met een native resolutie van 1920 bij 1080, full HD. De helderheid is een inadequate 190,7 cd / m². Men zou verwachten op dit prijsniveau van converteerbare laptop een minimale waarde van 250 cd / m². Het contrast is goed, maar het scherm lijdt flikkeren een verversingsfrequentie van 50 Hz. Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor dit en hoofdpijn of visie problemen als gevolg ontwikkelen.

Zoals geleverd, het scherm toont een DeltaE-2000 kleurverschil van 7,2. Het doel is een waarde moet kleiner zijn dan 3. Het display heeft geen last van een blauwe tint zijn.
HP uitgerust The Pavilion met een brede kijkhoek IPS-paneel. Het scherm is helder vanuit elke invalshoek. Maar kan je eigenlijk niet de Pavilion buiten te gebruiken. De dim scherm dat is sterk reflecterende maakt gebruik buitenshuis moeilijk. Het was alleen bruikbaar wanneer we hadden wolkenluchten.
Het Pavillion is een HP convertible notebook in een 15,6 inch form factor. Het biedt voldoende snelheid voor alle gangbare toepassingen. Ons testmodel kan worden gekocht voor ongeveer 600 euro. Bij de proef, maar een verdere model beschikbaar was. Dit model heeft dezelfde specificaties als degene die we getest, behalve dat het een rode koffertje. U kunt ook nog steeds de zuster model met een Skylake processor.Accu Asus C23-UX21 .

Binnen in het paviljoen is een dual-core Kaby Lake Core i5-7200U . Dit is Intel’s huidige generatie middle-tier ULV-CPU (TDP: 15 Watt) processor. De processor zal voldoen aan de eisen van de meeste gebruikers volledig vandaag en nog steeds bruikbaar zijn ver in de toekomst. De CPU werkt met een basis snelheid van 2,5 Ghz. Met turbo, kan dit oplopen tot 3,1 Ghz met beide cores. Maximale prestaties is zowel in het stopcontact steken, evenals het uitvoeren van de batterij.

Het systeem werkt soepel en zonder problemen. De goede resultaten in de PC Mark benchmarks geven de computer een goede algemene score. Het is meer dan voldoende om de eisen van kantoor- en internet toepassingen. Prestatieverbetering zijn, toch mogelijk. Recht van de vleermuis en upgraden naar een solid state drive van de harde schijf zou het systeem veel sneller reageert te maken en hebben veel kortere laadtijden. Op de top van dat de uitbreiding van het geheugen is de moeite waard. Dit zou met name te verbeteren grafische prestaties. De toevoeging van een tweede geheugenmodule is niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn. De gehele behuizing en moederbord zouden moeten worden verwijderd.

Massa-opslag is een conventionele 2.5 inch harde schijf van Western Digital. Het draait op 5400 rpm en heeft een opslagcapaciteit van 1 TB. de overdrachtssnelheid van het station is over waar je zou verwachten dat het is voor de aandrijving van een 5400 RPM klasse.
Grafische prestaties is een gevolg van de Intel HD Graphics 620 motor. Deze geïntegreerde grafische chips DirectX 12 en werkt met een snelheid van maximaal 1 megahertz. De resulterende 3D benchmarks weerspiegelen de ingebouwde GPU. De uitvoering kan verder worden verhoogd door de toevoeging van een andere geheugenmodule. De grafische kern kan, met zijn dedicated GPU’s, ga zo door met entry-level verwachtingen.

The Pavilion maakt nogal een paar spelletjes te laten verlopen op het scherm – zolang ze op een te lage resolutie en kwaliteit. Dit omvat alleen de titels waarvan de hardware-eisen zijn bescheiden. Een spel als Mafia 3 is gewoon onspeelbaar. Zelfs extra geheugen niet helpen. Ondanks de actieve dual-channel mode toelaat hogere frame rates, het nog steeds niet knippen voor Mafia 3. Accu Asus C22-UX31 .

Deze HP computer heeft ook de ventilator continu op de fabriek ingesteld in de bios. Als u deze ingesteld op uit, zal de ventilator uitgeschakeld wanneer de machine inactief is. Bij lage belasting en lage fan RPM kun je nauwelijks horen. Bij maximale belasting van de ventilator zoemt langs in een zeer hoorbaar 38.8 dB.
Tijdens onze stress test, het Paviljoen uitgevoerd hetzelfde op de batterij als bij aangesloten. In de eerste vijf minuten van de test de processor was op 2.7 GHz. De grafische kaart begon te werken op tussen de 850 en 900 MHz. Daarna zakte de CPU-snelheid naar beneden tot 2,3 tot 2,4 GHz. Tegelijkertijd, de GPU versneld tot 950-1000 MHz. The Pavilion opgewarmd nauwelijks omhoog. Tijdens de stress test was slechts één plek gemeten om de 30 graden Celsius overschrijden.

Het paviljoen wordt verbruikt 9,3 Watt volgens onze metingen – normaal voor zijn klasse. Tijdens de stresstest, het energieverbruik steeg tot 32,9 Watt en dit zelfs bij maximale capaciteit. Bij middelmatige belasting loopt 3D Mark 2006, werd maximaal verbruik geregistreerd, zoals gemeten bij de voeding, van 45 Watt.

Onze real-world WLAN-test gesimuleerd de energie loting van het downloaden van webpagina’s. We hebben gekozen voor de evenwichtige energie profiel, de energiebesparende functies werden uitgeschakeld en op het display is ingesteld op 150 cd / m². Onder deze omstandigheden zou het paviljoen draaien 5:48 (u: m). Deze runtime is bijna een uur korter dan zijn Skylake uitgeruste zustermodel die 6:41 bereikt.
HP maakt deze Pavilion convertible in een 15,6 inch formaat dat er voldoende rekenkracht voor alle gangbare toepassing scenario’s heeft. The Notebook werkt zeer rustig op stationair en nauwelijks opgewarmd over de gehele operationele lading. het heeft geen tekort aan capaciteit: een 1 TB harde schijf en 8 GB RAM-geheugen. Om te upgraden naar een solid state drive moet je de hele zaak te openen. HP had niet gedacht dat het was de moeite waard om een ​​toegangsluik te bieden. Het toetsenbord is voldoende voor thuisgebruik. De batterijduur, die het Paviljoen in onze WLAN-test aangetoond, kan alleen worden aangewezen als gemiddeld. Voor een puur mobiele laptop is dit niet de beste keuze.Accu Asus C23-UX32 .

Voor bijna 600 euro, moet HP eigenlijk bieden meer. Het heeft een brede kijkhoek IPS scherm met fatsoenlijke contrast. Naast het toetsenbord en touchpad voor invoer, een touchscreen is aanwezig. Touch reageert op input van de gebruiker, of het nu de vinger of actieve pen.


カテゴリー: 未分類 | 投稿者shuangyan 01:34 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">