Accu Asus TP300LA-1A Goede

De Accu Asus TP300LA-1A biedt dezelfde reeks van aanpassingen voor helderheid, contrast, verzadiging, tint, kleurtemperatuur en gamma als de PA329Q, samen met een geavanceerde instelling die zes-as tint en verzadiging aanpassingen, alsmede aanpassingen voor RGB Gain en zwart offset waarden op niveau. Er wordt een kleur reset geleverd om alle kleurinstellingen terug te zetten naar de standaardwaarde van de fabriek.

Het sub-menu van het beeld bevat de zelfde montages zoals de PA329Q’s, die scherpte, TraceFree, aspect controle, uniformiteit compensatie en VividPixel behandelt maar de ASCR wordt vervangen door motie Sync. Deze instelling simuleert een hoge refresh rate prestaties om verschillende backlight frequenties te genereren en zal nuttig zijn voor video-editors en gamers.

De geluids pagina bevat aanpassingen voor volume, Mute en bron, de laatste beslissen waar de audio-ingang zal komen uit. Hieronder is een PIP/PBP instelling, die dezelfde zijn als die welke in de PA329Q.

De input Select pagina u kiezen tussen vier HDMI-bronnen of een DiplayPort of Thunderbolt-ingang. De Accu Asus TP300LA-1B laatste pagina is voor het systeem Setup met instellingen voor de prachtige demo-modus, Eco-modus, adaptieve-Sync (voor DisplayPort/Thunderbolt only), dynamische dimmen, HDR, energiebesparing en OSD timeout functie.

De gebruikers kunnen ook van 21 talen selecteren, tussen twee DisplayPort opties voor verschillende grafische kaarten kiezen, de belangrijkste slot en machts LEIDENE indicator aan en uit draaien en het scherm plaatsen om aan omgevingslicht veranderingen aan te passen.

Gebundeld met de monitor is ASUS ProArt calibratie software die kan worden gebruikt met hardware kalibratoren zoals X-rite I1 display Pro en Datacolor Spyder 5-serie. Het bespaart alle kleurparameter profielen op de interne Scaler IC chip van de ProArt monitor in plaats van de PC.

Hiermee u uw monitor op verschillende apparaten aansluiten zonder dat u de bestaande instellingen voortdurend hoeft te wijzigen. Het vermindert ook de signaalvervorming tussen de IC en het LCD optische spectrum. De kleurprofielen kunnen eenvoudig worden geactiveerd met behulp van de sneltoets op de monitor de volgende keer zonder een PC of kalibratoren.

We testten de Accu Asus TP300UA-1A monitor op een Windows Desktop-systeem met een Intel Core i7-processor draait op 3,6 GHz met 8mb RAM. De gebruikte grafische kaart was een Gigabyte GeForce GTX 1060 gaming G1 6gb video kaart, die volledig in staat was het leveren van High-Speed, hoge-resolutie gegevens op het scherm.

Omdat we regelmatig gebruik van Datacolor Spyder hardware en software voor alle monitor tests, de resultaten hieronder werden verkregen met onze reguliere apparatuur. Dit liet ons toe om zijn prestaties met andere monitors te vergelijken die wij in het afgelopen jaar of zo hebben herzien.

Zodra onze tests werden afgerond we gecontroleerd een paar overzeese beoordelingen, die we verondersteld hadden gedaan op gloednieuwe modellen met hun fabriek kalibraties intact. De nauwe correspondentie tussen de resultaten die we verkregen en die verkregen door andere reviewers suggereerde onze veronderstellingen waren in wezen correct en weerspiegeld de prestaties van de monitor als het zou out-of-the-box.

De geavanceerde analyse van metingen die met de Spyder5 elite worden genomen toonde deze monitor om een goede Accu Asus TP300UA-1B uitvoerder globaal te zijn, met een perfecte score voor het kleurengamma en het contrast en 4.5 van een mogelijke 5 elk voor kleurnauwkeurigheid en kleurenuniformiteit. Tonale respons en luminantie uniformiteit elk beoordeeld 4 van de 5, dat is ook erg goed.

De enige zwakheid was wit punt, dat bij 1.5 werd geschat, trekkend de algemene classificatie neer aan 4 van een mogelijke Score van 5. Interessant, een van de meer technisch georiënteerde beoordelingen we gecontroleerd merkte op dat het witte punt op de eenheid die zij ontvangen was een beetje meer dan 7800K, die ver boven de normale ‘ daglicht ‘ doelwit van 6500k (D65). Als de eenheid die we ontvangen hadden vergelijkbare fabrieksinstellingen, zou dat goed zijn voor de lage rating van de tests die aan die bepaalde categorie.

De Accu Asus Transformer Book Flip TP300LA monitor is een interessant product te herzien-maar niet zonder haar uitdagingen. Het kijkt en werkt als een premie product, dankzij hoge bouwkwaliteit en vlotte fysieke aanpassingen evenals het aantrekkelijke matte anti-verblindings oppervlakte op het scherm.

Onze ratings zijn gebaseerd op de waarde ervan aan een serieuze fotograaf, in plaats van een video-editor of gamer. Accu Asus U303 Wanneer u stilstaande beelden bekijken op een scherm bent u veel kritischer als het gaat om scherpte, detail en kleurnauwkeurigheid dan je zou kunnen worden met bewegende beelden, omdat je veel meer tijd om kritisch te beoordelen.

Bijgevolg kunnen we de keuze van een editor niet toekennen aan de monitor zoals meegeleverd met de fabrieksinstellingen. Hoewel deze zijn prima voor gamers, het witte punt is te ver van het merk voorbeeld bewerking. Dat gezegd zijnde, als u bereid bent om re-set het witte punt om 5500K en sla de aanpassing als een aangepaste instelling (die de PA32UC vergunningen), deze monitor de prestaties zou er met de beste van de monitoren die we hebben beoordeeld in de algehele prestaties.

Een algemene factor in haar voordeel is de rijkdom van de kleurruimte emulatie modi voorzien, die hoger is dan de vorige monitoren die we hebben getest. Op de keerzijde vonden we de meegeleverde kalibratie software een beetje hit-and-Miss en zou aarzelen om het aan te bevelen.

Wanneer gekalibreerd met onze Spyder-systeem, het was een uitstekend scherm voor het bekijken van 4k videoclips, waar de dynamische aard van de beelden maakte de weinige potentiële zwakke punten onmerkbaar. Accu Asus Transformer Book Flip TP300LD We vonden niets te klagen met betrekking tot de refresh rate en pixel responsiviteit.

Toen de witte punt werd gereset, maar ook voorzien van een fatsoenlijk platform voor het bewerken van stilstaande beelden met goed genoeg reproductie van tinten en tonen om gebruikers in staat om beelden te beoordelen voor het afdrukken. Met de herziene instellingen kunnen we gelukkig aanbevelen aan serieuze enthousiastelingen en instap-niveau professionele fotografen.

Het is aan de lezers om hun eigen beslissingen te maken over de vraag of deze monitor te kopen, gebaseerd op de informatie die we hebben verstrekt. In wezen, we denken dat veel zal afhangen van hoe u van plan bent om deze monitor te gebruiken en of u de vereiste aanpassingen te maken. Subjectief, we voelen de meeste gamers en veel video-editors zou blij zijn met de fabriek pre-sets en vind de kwaliteit van de weergave van beeld en filmclips zeer aantrekkelijk.

Op bijna au $3500, is de PA32UC geprijsd op een premieniveau en zal waarschijnlijk buiten het bereik voor veel lezers. Bij wijze van vergelijking, het dichtstbijzijnde product in de Eizo bereik, de ColorEdge CG318-4k 31-inch breedbeeld LED backlit IPS monitor verkoopt voor ongeveer au $7500. Dus de kosten van de ASUS scherm is zeer redelijk voor de specs.

http://kopenaccu.wagomu.id/e58553.html

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/04/11/topkwaliteit-laptop-accu-voor-asus-x302-series-1165285.html

https://ikriate.me/blogs/220/6315/lage-prijs-accu-asus-u303l

カテゴリー: Accu Asus TP300LA-1A | 投稿者kopenaccu 17:25 | コメントをどうぞ

100% Hoge kwaliteit Accu Asus UL80JT

ASUS, heeft in het afgelopen jaar, een uitgebreid haar mid-range laptops bereik brengen ze met een agressieve prijsstelling. Toevoegen aan de portefeuille, onthulde het bedrijf zijn Accu Asus UL50AT , een evenwichtige mid-ranger die is geschikt voor het verwerken van alle fundamentele taken met gemak. De laptop is tevens voorzien van een 15,6-inch, Full-HD display dat wordt omlijst door een vrij dunne omlijsting thats 7,8 mm breed, waardoor het een scherm-to-body ratio van 80 procent.

ASUS wist te houden het ontwerp minimalistische terwijl waardoor het lichtgewicht op 1,7 kg en rond 17,9 mm in dikte. Het bedrijf heeft heeft plastic gebruikt maar een robuuste en een mooie machine. Het deksel heeft ASUS de handtekening circulaire patroon, maar het deksel is iets dat men moet voorzichtig over, als het indrukken van het resultaten in buigen. Dus zorg ervoor dat u geen druk uitoefenen op het deksel of plaats iets zwaar op de top van de laptop.

Het Accu Asus UL80A voorpaneel van het apparaat ziet er indrukwekkend uit, dankzij de smalle randen aan de zijkanten, de bovenste bezel en de kin van het scherm zijn tad breder. Ontwerp wijs, dat het bedrijf biedt een meer premie zoekt een mid-range-laptop.

De linkerkant van het apparaat houdt twee USB 2.0-aansluitingen en een SD-kaartsleuf, terwijl aan de rechterkant u de opladen poort, een USB 3.0, HDMI-poort en een USB Type-C connector vindt.

Over het geheel genomen heeft de VivoBook een goedgebouwde behuizing met alleen een paar nadelen die vergeeflijk gezien de prijsklasse van het apparaat. Het lichtgewicht en compacte ontwerp maken het gemakkelijk om mee te nemen. Het totale ontwerp van de laptop in aanmerking als fatsoenlijke en iets u zou het niet erg pronken in het openbaar.

Het toetsenbord op de VivoBook biedt een fatsoenlijke tactiele feedback, maar het toetsenbord voelt beetje geruwd en heeft een kortere reizen dan normaal. Ook, je ziet een flex in het toetsenbord als de knoppen iets moeilijker.

De touchpad van de Accu Asus UL80J is glad en ondersteunt Windows 10 de precisie touchpad en multi-gebaar ingang met maximaal
4-vinger gebaren, toestaand gebruikers om te schakelen toepassingen of schermen. Het heeft ook de palm afwijzing vermogen zodat het toevallige persen door de gebruiker de palm tijdens het typen negeren zal. Het bedrijf heeft ook een sensor van de vingerafdruk toegevoegd aan het touchpad voor extra beveiliging.

De ASUS VivoBook X510 heeft een 15,6-inch, Full-HD display die wordt omlijst door een ultra dunne omlijsting thats slechts 7,8 mm breed, waardoor het een scherm-to-body ratio van 80 procent. Het bedrijf hanteert het Tru2Life videotechnologie die iedere pixel in elk videoframe analyseert toe 150 procent contrast, scherpte en vlotte playback.

Het display is helder en kleuren komen levendig op het scherm. De kijkhoeken zijn ook indrukwekkend, alles dankzij het IPS-paneel. Wij nooit de behoefte gevoeld om het apparaat op volledige helderheid, gebruiken als halverwege was genoeg voor een soepele gebruikservaring.

Aangezien Accu Asus UL80JT voor de prijsbewuste is, moest het bedrijf sommige offers zoals het gebruik van een begroting IPS-paneel. Maar het is nog steeds een beter alternatief voor een TN-scherm. Maar over het algemeen de display zal u niet teleurstellen op enigerlei wijze en biedt een comfortabele werkervaring.

De VivoBook X 510 wordt aangedreven door een Intel Core i3-7100 2,40 GHz processor gecombineerd met 4GB van RAM en 1TB harde schijf. De laptop kan het verwerken van uw dagelijkse taken met gemak, maar we deden merken grote vertragingen en stotteren tijdens het afvuren van meerdere toepassingen. De laptop ook toont tekens van traagheid, als u probeert te bladeren op meerdere tabbladen op een web-browser.

De laptop beschikt ook over twee side-firing luidsprekers, aangedreven door Accu Asus UX501 SonicMaster-audiotechnologie. Gebruikers kunnen hun audio met behulp van software van ASUS AudioWizard dat vijf intuïtieve voorinstellingen biedt ook optimaliseren:
Muziek, film, opname, Gaming en spraakmodus.

De laptop wordt geleverd met een 42WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion batterijpack en ondersteuning voor Superbattery-technologie die beweert te bieden drie keer de levensduur van de batterij en opladen tot 60 procent in 49 minuten. Maar eerlijk gezegd, de levensduur van de batterij niet indruk op ons. Het duurde tot 5-6 uur na volledig ten laste die is niet wat u zou verwachten van een performance laptop.

Goed haar vrij duidelijk dat deze laptop is niet gebouwd voor gaming van het vermogen, maar u zult blij zijn te weten dat het apparaat intensieve taken, zoals gaming voor iets meer dan twee uur voordat u op zoek naar een lader aankan.

Over het geheel genomen is de Accu Asus UX501JW het manusje van alles, meester van niets. Ondanks het aanbieden van fatsoenlijke specs, ontbreekt een USP dat zou het een opvallende performer. Het bedrijf moet overwinnen enkele aanzienlijke nadelen, en natuurlijk, er zijn alternatieven beschikbaar in de markt.

Maar als je verder dan de gebreken van het apparaat kijken, krijg je een goedgebouwde machine die is licht en compact. Bovendien, krijgen u een goed uitziende scherm met dunne randen aanvulling van het algemene ontwerp. De weergavekwaliteit is ook indrukwekkend hoge contrastverhoudingen aanbieden.

Algemene prestaties is fatsoenlijk en kan omgaan met uw gebruikelijke werk-, multimedia- en bit van low-end gaming. Accu Asus UX501JW-CN245P Het koelsysteem onderhoudt echter hoger dan normale temperaturen tijdens het uitvoeren van intensieve apps of games.

Geprijst bij Rs 34,999, is de VivoBook X 510 nog steeds goedkoper dan de concurrentie. Als u nog niet overtuigd, dan moet u hebben een optie van het kiezen van de Dell Inspiron 15 5567 of de Lenovo Ideapad-520 die een rechtstreekse concurrentie met de ASUS VivoBook X510 maar komen op een hogere prijspunt.

Accu Asus UX501JW-CN245R : http://www.kopenaccu.com/asus-ux501jw-cn245r.html

https://kopenaccu.ser.ec/2018/04/10/accu-asus-ul50at-goedkope-online-kopen/

https://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/ea34b59901bc5a6b167852e2a5bcca91

http://kopenaccu.wagomu.id/e58503.html

カテゴリー: Accu Asus UL80JT | 投稿者kopenaccu 12:36 | コメントをどうぞ

4000mAh 15V Gloednieuw Accu Asus X55SA

Accu Asus ROG G550 deze week introduceerde het is een tweede laptop onder haar topmerk Zephyrus ROG gaming notebook. Dubbed de Zephyrus M (GM501) is de nieuwe laptop een iets meer geregen tegenhanger van de oorspronkelijke Zephyrus, schuwt diens gaming-geoptimaliseerde toetsenbord en trackpad lay-out in het voordeel van een traditioneel toetsenbord-over-trackpad-ontwerp. Anders is het nieuwe notitieblok vergelijkbaar met het origineel in de meeste opzichten, streven naar de high-performance markt door verpakken in Intel’s nieuwe zes-core Core i7 – 8750H samen met de grafische chip van NVIDIA’s GeForce GTX 1070 in een 0.78-inch (19.9 mm) dikke aangekondigd chassis. Het nieuwe notitieboekje is alleen iets dikker dan de originele ROG Zephyrus, maar in tegenstelling tot zijn voorganger, heeft het een GPU die wordt uitgevoerd op de oorspronkelijke frequentie en beweert te leveren prestaties vergelijkbaar met zijn desktop tegenhangers.

De Accu Asus ROG G550J is gebaseerd op Intel’s six-core Core i7 – 8750H CPU (2,2 GHz base, omhoog aan 4.2 GHz turbo) en gaat gepaard met 16 GB DDR4-2666 RAM (uitbreidbaar tot 32 GB). Ondertussen samen met de verandering van het toetsenbord, het andere grote verschil tussen de twee Zephyrus laptops is aan de voorzijde van de dGPU: de Zephyrus M begint met een NVIDIA GeForce GTX 1060 en een geheel lager basisprijs, overwegende dat het origineel Zephyrus alleen wordt geleverd in een vlaggenschip GTX 1080 configuratie. Of voor een meer krachtige grafische systeem de GTX 1070 wordt aangeboden als een upgrade-optie. En in tegenstelling tot de originele laptop, die nam enkele vrijheden met GPU clockspeeds de krachtige GTX 1080 Max-Q onder controle te houden (bijvoorbeeld tuning dat betreft frequentie druppels en enkele andere manieren om trim TDP), de Zephyrus M prestatiestatus haar dGPU NVIDIA “s standaard clockspeeds.

Teneinde volledige-vet GPU’s, ASUS had voor het gebruik van een nieuw chassis die een paar millimeter dikker is in vergelijking met de oorspronkelijke ROG Zephyrus — de nieuwe laptop is 19.9 mm dik, die is nog dunner dan de overgrote meerderheid van gaming-notebooks. Accu Asus X55SA Naast het krijgen van iets dikker, het systeem is ook 250 gram zwaarder en weegt nu 2,45 kg (5,5 lbs).

Om te zorgen voor voldoende koeling van nogal hot onderdelen (de geaggregeerde TDP van de CPU en de GPU wordt begroot op 160 W) en consistente prestaties onder hoge belastingen te handhaven, de nieuwe ROG Zephyrus M gebruikt een koelsysteem, die lijkt op die van de oorspronkelijke ROG Zephyrus : het heeft twee ventilatoren en vijf dikke warmte leidingen. Wanneer de laptop wordt geopend, ontsluit extra ontluchting ter verbetering van de luchtstroom.

Het dikker en zwaardere behuizing ingeschakeld de fabrikant uit te rusten van de Accu Asus X55SR met een vrij geavanceerde sub opslagsysteem: de nieuwe GM501 wordt geleverd met een 256 GB PCIe 3.0 x4 SSD evenals Seagate’s 1 TB FireCuda SSHD. Een andere belangrijke verbetering van de ROG Zephyrus M ten opzichte van de oorspronkelijke is dat haar vertoningspaneel met een 144 Hz verfrissen tarief en een responstijd van 3 ms. Het display ondersteunt NVIDIA’s G-Sync dynamische refresh rate technologie.

Intussen, zoals eerder vermeld, bevat het nieuwe model een meer traditionele toetsenbord setup. Dit betekent af te zien van het oorspronkelijke model gaming geoptimaliseerd trackpad-volgende-naar-keyboard setup ten gunste van de meer traditionele toetsenbord-over-trackpad setup. Terwijl Asus blijft bieden de minder traditionele lay-out op de standaard Zephyrus, de Zephyrus M is bedoeld om te worden een beetje meer aanspreekbaar en een beetje meer veelzijdige voor taken die niet zijn gaming. Daardoor krijgt de Accu Asus FZ50VX een goede fysieke cijferpaneel in plaats van waar de oorspronkelijke de trackpad zetten. Plus de iets grotere chassis heeft Asus de belangrijkste reisafstand van het toetsenbord uit te breiden door een beetje, opnieuw te worden een beetje meer traditionele, de reisafstand opvoeden van 1,4 mm tot 1,7 mm toegestaan.

Voorts komt de Accu Asus X55SV met Intels nieuwste Wireless-AC 9560 CRF dat toepassingen de onboard chipset Wi-Fi, ter ondersteuning van de 802.11ac Golf 2 tot 1,73 Gbps doorvoer. Bluetooth ook opgenomen. Wat betreft de fysieke verbinding, lijkt de nieuwe Zephyrus M op zijn voorouder: het heeft één Thunderbolt 3 poort, vier USB 3.1 Gen 2 aansluitingen, een HDMI 2.0-uitgang, een HD-webcam, een Microfoonarray, luidsprekers en een mini-hoofdtelefoonaansluiting van TRRS.

ASUS heeft eindelijk zijn entry-level FX serie gaming laptops de TUF (The Ultimate Force) branding, en in combinatie met de Accu Asus A4IN1424 lancering van Intels koffie Lake H serie processoren, de TUF-FX504 is ingevoerd als een uiterst duurzaam gaming laptop. Met een 15,6-inch display en weegt 2.3 kg, de TUF FX504 functies een gepatenteerde functie voor antistof koeling die houdt van de stof uit het binnenwerk voor consistent systeemprestaties, komt de laptop uitgerust met een 8e generatie Core i5 of i7 processor , grafische maxes op GTX 1050Ti, en alle modellen worden geleverd met een 1 TB FireCuda SSHD standaard.

De TUF-FX504 niet alleen gemaakt voor gaming, maar ook ASUS denkt de gebruiker dat het voor werk en entertainment, zoals de laptop backlit toetsenbord functies een 20 miljoen toetsaanslagen levensduur die gebouwd volgens het vennootschappelijk TUF normen, biedt tevens een fatsoenlijke sleutel reisafstand van 1,8 mm en een 0,25 keycap curven om te voorkomen dat typefouten, de WASD gaming sleutels worden gemarkeerd en de spatiebalk is opzettelijk ook verbreden. Op het gebied van audio heeft ASUS DTS hoofdtelefoon: X 7.1-kanaals surround geluid op de laptop luidsprekers, hoofdtelefoon en externe luidsprekers.

http://kopenaccu.wagomu.id/e58334.html

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/04/04/accu-asus-rog-g550j-laptop-15v-4000mah-1164998.html

カテゴリー: Accu Asus X55SA | 投稿者kopenaccu 11:06 | コメントをどうぞ

Professioneel Laptop Accu Asus Y581LB

Bekend om zijn lichtgewicht (2,1 kg) en zijn dun profiel, is de Accu Asus Y581LB een grote ultrabook die is ontworpen voor multimedia/veelzijdig gebruik. Achter de stijlvolle shell omvat het een Quad-Core i7 Lake vernieuwen 8 GB van RAM, wordt ondersteund door een aanzienlijke opslag en een toegewijde mid-range grafische oplossing, de GeForce MX150 instellen. Een mooi mat Full HD IPS-scherm is er om te voldoen aan de liefhebbers van mooie beelden, en niet te vergeten de aanwezigheid van een biometrische lezer, een USB Type-C-aansluiting en voldoende autonomie voor een prijs van minder dan 1000 euro.

ASUS gekozen voor een design eenvoudig en elegant te kleden omhoog zijn Accu Asus P450LDV. De geborstelde blauwachtig grijze romp is versierd met een gouden centrale logo, terwijl het interieur staat in schril met een zilveren laklaag op hetzelfde geborsteld effect contrast. Het chassis bestaat voornamelijk uit aluminium te verzetten tegen een mooie robuuste ondanks zijn slank silhouet (nauwelijks 21 mm). Met een beetje meer dan 2 kg op de weegschaal, de 17-inch kunt laten zich droomt van een beetje van mobiliteit, met name als de globale metingen hebben gedegradeerd met boete (21 mm). Let op de aanwezigheid van een verlicht toetsenbord en de toetsen in de donkere sfeer veel meer merkbaar.

Uitgerust met een zeer kleine accu voor een 17 inch, de Accu Asus Y581LC kunt nog houden ongeveer 6 uur in navigatie Internet met actieve Wifi, is het gemiddelde. Bovendien, de goede kant van een kleine accu is de snelheid van laden: 86% in 1 uur.

De fundamenten van deze ultrabook-grootformaat zijn vele, beginnend met zijn dedicated grafische oplossing dat aan sommige creatieve en casual spelers tegemoetkomt. Inderdaad, in tegenstelling tot de GTX 1050 geïntegreerd in andere configuraties (N705UD), GeForce MX150 hier voornamelijk om de processor te helpen bij de behandeling van sommige programma’s profiteren van GPU-versnelling, met inbegrip van video software en of het bewerken van foto’s bewerken. Het spel zelf is mogelijk, maar dit is beperkt tot undemanding titels in Full HD. standaard definitie aan de andere kant, de meeste van de titels van de markt moet wenden met middellange details.

De Accu Asus Y581LD nemen vooraan, een niveau van prestaties kunnen overeenkomen met een Quad i5-7300HQ. Inderdaad, de komst van de Quad Core i7 instellen Lake vernieuwen laag verbruik (8e generatie) dit mogelijk maakt omdat het beperkte Turbo, laag energieverbruik en neiging tot warmte macht zal combineren. Dankzij hem en de 8 GB RAM voorstanders van hem, hij vliegt over algemeen gebruik huidige (Internet browsen, Microsoft Office, afspelen van video) en geniet van een grote actieradius voor toewijzingen meer veeleisende (advanced Photoshop, videobewerking). Voor niets te verwennen, zorgt de RAM in voldoende bedrag voor een vloeistof omgeving in multitasking, wat vermenigvuldigen actieve aanvragen en/of de tabbladen op het web.

Opslag op zijn kant bestaat uit een harde schijf 1 TB – 5.400 RPM. Geen SSD gewijd aan het programma, dat nu de PC van zeer waardevolle reactiviteit ontneemt. Accu Asus Y581LDV Met andere woorden, als u nooit aan PC met een dedicated SSD hebt gewerkt, u kunt u zonder probleem tegemoet maar anderen live kan moeilijk zal zijn om terug te keren terug. Nog opmerking dat de capaciteit uitgebreid wordt en dat is geschikt voor een welvoorziene bibliotheek. Goed punt, een locatie M.2 is normaal gesproken vrij om te voegen een SSD later (geen service deur).

De ultrabook doet het vrij goed in Accu Asus FZ50 termen van connectiviteit, ten minste gegeven zijn kleine profiel waarbij stopzetting van de optische-schijfeenheid. Er is een SD kaartlezer, HDMI-uitgang en vier USB-poorten, met inbegrip van USB 3.0 en 3.1 Type-C USB. De nieuwste generatie van Wifi AC (2 x 2) en 4.1 Bluetooth modules zijn ook compatibel met Windows Hello menu evenals een vingerafdruklezer.

Last but not least kiest het scherm voor een definitie Full HD (1920 x 1080 px) zodat de meeste van uw inhoud in High Definition op het grote scherm. Bovendien, Matt behandeling is goed als u in een omgeving werkt zeer helder of terug naar een venster als het zal u toestaan om de gevolgen van verblinding voorkomen terwijl de slab IPS de hoeken van visie opent en zorgen voor een reproductie ware kleuren belooft.

https://tablo.io/kopenaccu/accu-asus-y581lav-48wh-14-dot-4v

https://joor.me/magazine/accu-asus-y581jd/1/1

カテゴリー: Accu Asus Y581LB | 投稿者kopenaccu 13:10 | コメントをどうぞ

Accu Asus K450JN Professioneel Verkoop

Accu Asus P550LD hield een evenement waarin zij toonde drie nieuwe laptops die net zijn begonnen, of op het punt om te beginnen met de verkoop in Oekraïne. Natuurlijk, de belangrijkste boosdoener was het vlaggenschip gaming laptop Asus rog G703VI, ook hersenschim, die werd getoond op de IFA 2017. Hij was samengesteld uit twee interessante, meer betaalbare modellen FX503 en X570. Maar om te beginnen met een kleine statistieken van het bedrijf. Na de resultaten van 2017, ASUS blijft op de eerste plaats in de verkoop van notebooks in Oekraïne. Heerser ASUS ROG-in de eerste plaats in het segment van $1500. Plus ASUS begon een nieuwe niche te ontwikkelen voor zichzelf, die zij noemt “pseudo-gaming “. In feite zal het eenvoudiger en duidelijker om te zeggen dat deze zijn budget gaming laptops met de “noodzakelijke minimum ” voor het spelen niet op de hoogste grafische instellingen en met een aantal compromissen in de vorm van volledig plastic gevallen en zo verder. Dankzij het FX553 model steeg het aandeel in dit segment van 7% naar 26%. In de toekomst ASUS plannen om de omzet te verhogen, zowel in het algemeen en in dit segment. Zoals opgemerkt in het bedrijf, Asus heeft de laagste “Reject ” bij het vervangen van het apparaat. Met andere woorden, een zeer klein aantal gebruikers besluiten om ASUS te veranderen naar een ander merk.

En nu over het nieuws. Accu Asus K450CA is een top-end gaming laptop met de grootst mogelijke “gehakt ” op het moment, dat is meer geschikt voor desktopvervanging vanwege zijn gewicht en afmetingen: het is uitgerust met een 17,3-inch scherm en weegt 4,7 kg, dus elke dag loopt u met het-genoegen is twijfelachtig. Waarom zo groot en zwaar? De metalen behuizing, in de top-end ijzer met de fabriek overclock, de gestapelde koelsysteem anti-stof koeling, die niet alleen perfect afkoelt, maar ook verwijdert stof en eventuele vuilnis buiten, zodat radiatoren niet verstopt zijn. Vier luidsprekers en een grote batterij op 74 W * h. Hoewel ik denk dat de levensduur van de batterij is veruit niet de belangrijkste indicator van een krachtige gaming laptop.

in de top configuratie zal worden geïnstalleerd Intel Core i7-7820HK 2.9-4,3 GHz met de ontgrendelde multiplier (in een meer bescheiden-i7-7700HQ), videokaart GeForce GTX1080 met overklokken van 1683 tot 1975 MHz, tot 64 GB van DDR4 geheugen 2400 MHz, 2800 MHz. Als een drive kan worden tot 2 x 256 GB PCIe SSD (in RAID0) plus een 1gb SSHD hybride met 8GB cache. Accu Asus K450JN De opties van de vertoning: 17.3 duim IPS FullHD (1920×1080) met steun voor G-Sync 144 Hz of UHD (3840×2160), 60 Hz. keyboard met RGB-backlight.

Er zijn alle noodzakelijke poorten, waaronder RJ-45 en Thunderbolt 3. De onderste verwisselbare paneel u een upgrade RAM en schijven zonder verlies van garantie. De prijs begint vanaf 97 300 UAH.

Laten we nu gaan naar meer betaalbare modellen. Accu Asus K450CC verwijst naar de eerder genoemde “pseudo-gaming ” segment en verschillen onderling modellen van een discrete videokaart. De zaak is volledig gemaakt van zwart plastic met een textuur, de vorm is gemaakt zo plat mogelijk voor handig vervoer in een rugzak. Gewicht-2,5 kg, en dikte-2,4 cm. binnen zal worden gebruikt Core i5-7300HQ of i7-7700HQ, videokaart GeForce 1050 of 1060 met 4 of 6 GB GDDR5 respectievelijk RAM-8 GB. Het tweede slot zal vrij zijn, zodat u het zelf toevoegen. Theoretisch is het mogelijk om 32 GB, maar voor dit al te demonteren van de laptop om naar de complete bar. Het scherm is 15.6 inches FullHD, IPS, 60 Hz.

Als een drive kan worden SSD SATA3 256 GB of SSHD voor 1 TB met een cache van 8 GB. In het laatste geval, de M. 2 connector beschikbaar is, waarin het mogelijk zal zijn om een SSD toe te voegen. Er is geen optische drive. Accu Asus K450JB De laptop zal zonder OS worden verscheept om de kosten te verminderen. Het toetsenbord is ook backlit, maar al rood, niet RGB.

Koeling van de laptop met twee koelers, is er een verbeterde modus van de werking van de so fan overboost. De prijs is vanaf 25 000 UAH.

En de laatste nieuwigheid is Accu Asus K450JF , die is gepositioneerd als een model “voor werk en entertainment. ” het geval is ook gemaakt van zwart plastic, maar Asus lichtjes vernieuwd het uiterlijk van de turquoise randen en logo. Gewicht-1,9 kg, dikte-2,2 cm. Dit is een 15,6-inch model met IPS-matrix FullHD en Quad-Core Intel Core 8 generatie van de U-serie (i5-8250U of i7-8550U). RAM 8 GB DDR4, graphics-NVIDIA GeForce GTX 1050 op 4 GB.

Als een drive is geïnstalleerd HDD voor 1 TB, in de bovenste versie is toegevoegd SSD SATA3 met een capaciteit van 128 GB. Het toetsenbord is verlicht, is er een vingerafdruk scanner op de touchpad. Er zijn alle noodzakelijke aansluitingen: USB 3.1 type-C gen 1, USB 3.1 type-A gen 1, USB 2.0, microSD, HDMI en RJ-45. Alle configuraties worden geleverd met Windows 10 (ik vermoed dat de Home Edition).

http://m3proinc.com/kopenaccu/blog/146/accu-asus-p550la-44wh-144v-professionele

https://tablo.io/kopenaccu/accu-asus-p550lc-44wh-14-dot-4v

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/03/30/100-beste-kwaliteit-accu-asus-p550ld-1164793.html

カテゴリー: Accu Asus K450JN | 投稿者kopenaccu 19:22 | コメントをどうぞ

Nieuwe Asus F52Q Laptop Accu

De Accu Asus F52 is een convertible laptop, wat betekent dat u de weergave rond om het te gebruiken als een tablet kunt spiegelen. ««Modus Tablet PC actief, worden het toetsenbord en scherm gehouden samen met behulp van magneten. De grote randen rond het scherm maken het C302 op deze manier zeer comfortabel te houden.

Terwijl de C302 meer premie voelt dan het prijskaartje doet vermoeden, zijn er enkele tekenen dat u niet een laptop van $1000 +. Het deksel buigt een beetje als je druk naar beneden op het, en het touchpad is een beetje wankel (meer hierover in de volgende sectie). Maar globaal, is het C302 is goed gebouwd en ziet er geweldig uit

Het toetsenbord op de C302 was de beslissende factor wanneer ik koos welke legt te krijgen. Ik ging naar mijn lokale Accu Asus F52A showroom Best Buy om te controleren de Samsung legt Plus/Pro (ze hebben een identiek model), en hoewel ik vond het groter scherm en stylus ondersteuning, het toetsenbord was misschien wel het slechtste deel van de machine. De backspace-toets was absurd tiny, en het toetsenbord was niet verlicht.

Mijn werk gaat hele hijs zootje van te typen, dus de legt Plus/Pro was een non-starter voor mij. Van de C302 toetsenbord is gelukkig erg goed. Typen voelt geweldig, de lay-out is comfortabel, en de toetsen zijn clicky en responsief. In tegenstelling tot de Samsung legt Plus/Pro is het hele toetsenbord verlicht.

Net als van zowat elke legt bevat de bovenste rij toetsen voor media en browser navigatie, in plaats van traditionele functie-knoppen. Accu Asus F52Q Er is een / uit-toets op de bovenkant rechts, die klinkt verschrikkelijk op eerste, maar Chrome OS vereist dat u ingedrukt houdt het enkele seconden voordat de laptop waas dicht. Er is geen kans van per ongeluk het uitschakelen van de C302.

De C302 heeft een 12,5-inch 1080p IPS scherm, die een enorme upgrade van de Latitude-laptop van 1366 x 768 is, die ik was met behulp van eerder. Hoewel 1440p en 4K laptops worden steeds alledaags, ik denk dat de C302 het scherm is prima. Standaard, zal Chrome OS de interface naar 1536 x 864, schaal verstrekken van een goede balans tussen leesbaarheid en scherm onroerend goed.

Ik zal af en toe Chrome OS ingesteld op 100% schalen wanneer ik ben bezig met enkele projecten, maar voor Accu Asus F82Q het grootste deel ik het op de standaardwaarde laat. De randen rond het scherm veroorzaken de laptop te kijken een beetje gedateerd in vergelijking met de Dell XPS 13 of Huawei MateBook X Pro, maar de C302 is de helft van de prijs van deze laptops. De randen ook gemakkelijker de C302 in de modus Tablet PC actief te houden.

Ik heb de m3-C302, met een Intel Core m3 6Y30 processor en 4GB RAM. Dat CPU werd uitgebracht in 2015 en is gebaseerd op de Intel Skylake-architectuur, zodat er geen geavanceerde tech door een stuk van de verbeelding. Voor context, dit is dezelfde chip gebruikt door de low-end Surface Pro 4, Samsung Galaxy TabPro S, en de vroege 2016 12 “Apple MacBook.

Het belangrijkste voordeel van deze processor is dat het elke vorm van actieve koeling, zodat de Accu Asus F82 geen fans helemaal heeft niet nodig. De laptop is volledig stil, maar net als met smartphone en tablet-processors, zal het thermische gaspedaal (worden langzamer) onder zware belasting te vermijden van oververhitting. Dit is niet echt een probleem niettemin, tenzij u 3D-games voor een langere periode van tijd spelen bent.

Dus hoe presteert het in het echte leven? Ik heb geen klachten. Het zelfstart opwaarts in ongeveer vijf seconden, multi-tasking werkt prima, en animaties zijn glad. Hooguit, heb ik meestal alleen 20 tabs open (plus een Android app of twee), dus de 4GB RAM heeft nooit een probleem voor mij geweest. Chrome OS is over het algemeen meer lichtgewicht dan Windows of macOS, dus het lagere bedrag van RAM verder op de Chromebooks gaat.
De levensduur van de batterij van de Accu Asus F82A is ook vrij groot. Niet alleen is de Core m3 chip zeer energiezuinige, maar Chrome OS heeft een talent voor blijvende langer dan vergelijkbare Windows laptops. In mijn ervaring toppen de C302 meestal uit op 6-7 uren van gebruik. Nogmaals, dit kan sterk variëren afhankelijk van uw workflow.

Het aspect van de C302 die me het meest verbaast was niet de prestaties, bouwkwaliteit, software of zelfs de levensduur van de batterij – het was de laden snelheid. Elke laptop die ik ooit altijd bezeten heb nam uur volledig opgeladen, en de C302 blaast allemaal uit het water. De meegeleverde oplader heeft een maximale snelheid van 20V / 2.25A, die toppen van de laptop batterij blisteringly snel snelheden. Dankzij de C302 van energie-efficiëntie, kan zelfs de lader uit mijn 2016 Pixel de legt in een fatsoenlijk tempo herladen.

Zijn Chromebooks voor iedereen? Absoluut niet, maar ze niet hoeven te worden. De ASUS legt Flip C302 is een geweldige laptop voor mensen die zonder de legacy desktop applicaties, of iemand op zoek naar een secundaire computer. het hoeft niet alle toeters en bellen van duurdere laptops doen kunnen, maar het is snel en heeft grote batterijleven. Het ook gebouwd op last – ik moet weten, ik heb het voor een jaar.

http://www.abonlineshop.com/entry/4885-beste-accu-asus-f52/

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/03/29/accu-asus-rog-gl752vl-hoge-kwaliteit-1164759.html

カテゴリー: Accu Asus F52Q | 投稿者kopenaccu 17:05 | コメントをどうぞ

Accu Asus Zenbook UX305LA-FC017T

Accu Asus Zenbook UX305LA-FC012H is een 15-inch desktop-gebaseerde laptop. Naast haar elegante two-tone kleuren staat het voor haar ruime hoeveelheid RAM tot 12 GB, door zijn kleine gewicht van 2 kg en zijn toegewijde instapmodel grafische kaart. Zoveel goede elementen die een kleine processor APU Dual Core A9 laatste generatie en een grote harde schijf voor een prijs die ingesteld onder de 450 euro zal ondersteunen.

Als u wilt aankleden zijn X555BP-XX246T, heeft Asus besloten te kiezen voor een bepaalde allure ondanks het gebruik van kunststof. Als binnen een zilveren schelp vrij basic, het deksel een zwart met erft geborsteld effect dat geen gebrek aan charme. Wat meer is, is haar gewicht inhoud waardoor hij een partner in al uw reizen. Jammer dat het toetsenbord niet verlicht, maar het was ongetwijfeld de positionering instap PC gegeven.

Autonomie beat geen records. Volle batterij, de PC moet overgeven na slechts 3 uur van licht gebruiken. Accu Asus Zenbook UX305LA-FC012T Duidelijk, is dit niet gedaan aan de nomadische wereld.

In het midden van de configuratie, zal 12 GB RAM bijdragen tot de vloeibaarheid van het systeem tussen taken, met name als u niet kunt voorkomen dat u het verzamelen van de tabbladen in de browser of de actieve toepassingen. Vooraan, levert de A9 Dual Core APU voldoende prestaties voor het uitvoeren van alle gemeenschappelijke taken (surfen op Internet, office tool, videoplayback) in een vrij basic context.

De aanwezigheid van een toegewezen grafisch geheugen AMD Radeon R5 M420 is op wijzen, zelfs als het nut ervan voor het spel twijfelachtig blijft. Met het, zullen casual spelers moeten regelen voor de voormalige en undemanding opus voorwaarde alleen niet kijken op de grafische instellingen.

Op het scherm zijn de specificaties al die meer standaard voor de prijs die beoefend. Accu Asus Zenbook UX305LA-FC013T De definitie is basic (1366 x 468 px), de briljante behandeling en plaat type TN. resultaat, reflecties wordt weergegeven als u werkt in een omgeving erg helder (dos-venster), hoeken van visie zijn smal en beetje nauwkeurige colorimetrie.

Dat geldt ook voor de opslag die niet de kans om te genieten van de levendigheid van een dedicated SSD. In plaats daarvan koos hij voor een klassieke 1000 GB harde schijf, die bieden voldoende ruimte voor al uw spellen bibliotheek. In principe kunnen alleen degenen die het reactievermogen van een PC met SSD nog niet geproefd hebben nog steeds beweren dit soort opslag. Anderen moeten accepteren moeilijk om terug te keren terug.

Om te eindigen op connectiviteit, biedt PC een juiste mate ondanks het ontbreken van USB Type-C-poort en DVD-brander. Er zijn een lezer van SD kaart, twee uitgangen video (VGA en HDMI) en drie USB met inbegrip van twee USB 3.0-poorten. Voor de uitwisseling van gegevens zijn Wifi 802.11 AC, Bluetooth 4.0, alsmede Gigabit Ethernet-modules aanwezig.

Accu Asus Zenbook UX305LA-FC017T is momenteel beschikbaar op 449 euro op ElectroDepot. Een eerder concurrerend tarief voor de categorie op onze prijs, zonder te vertrouwen op zijn zeer genereus RAM-vergelijking.

ASUS P1510UA-GQ280R is bedoeld voor professioneel gebruik 15-inch laptop.

Het werkt onder Windows 10 Pro, completer is dan Windows 10 klassieke met zijn geavanceerde hulpmiddelen voor beveiliging en beheer van het netwerk zoals BitLocker. Accu Asus Zenbook UX305LA-FC044T Bovendien, integreert het een biometrische lezer compatibel Windows Hello toe te staan om snel en gemakkelijk veilig te identificeren.

Aansluitingen aan de zijkant, deze computer is goed voorzien van USB-geluid 3.1 Type-C, haar videooutput HDMI praktisch om gemakkelijk aansluiten op een TV of monitor bijvoorbeeld zijn draadloze Wi – Fi, ac en 4.1 Bluetooth modules voor verbindingen en externe communicatie, goede audio-poort niet te vergeten de 3 USB 2 USB 3.0 (compatibel USB 2.0) garanderen overdrachten door tot 10 keer sneller dan USB 2.0 als u verbinding maakt via USB 3.0-apparaten.

De opslag die Accu Asus Zenbook UX305UA-FB004T is toegewezen aan een 500 GB harde schijf, standaard geschikt voor een heleboel bestanden en software capaciteit.

Met 4 GB RAM-geheugen en een processor ingesteld Lake laag verbruik Core i3-7100U laten zien haar grenzen onder de hebzuchtige software CPU-bronnen, deze computer is geschikt voor de multitasking niet geduwd en meer in het algemeen gebruik gemeenschappelijke als surfen op Internet en kantoorautomatisering.

Aangezien er geen dedicated GPU, is het niet in de game, zo zeker al van de grafische behandelingen aan de geïntegreerde Intel HD 620 oplossing voor Core i3. We kunnen dus kijken foto’s en video’s.

Het 16: 9 scherm formaat leent zich juist voor dit gebruik, klassieke functie als de definitie van 1366 x 768 en haar briljante behandeling die herleeft kleuren en toont onder voorbehoud van schittering.

https://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/732e96d5dd57770a8444fc25e2ee7f32

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2018/03/28/accu-asus-ux305la-1a-hoge-prestaties-1164711.html

カテゴリー: Accu Asus Zenbook UX305LA-FC017T | 投稿者kopenaccu 13:47 | コメントをどうぞ

Kopen Topkwaliteit Accu Asus Eee PC 1015PXD

ASUS komt met de Accu Asus Eee PC 1016PG die wordt beweerd dat de meeste van de bestaande Premium laptops overmeesteren tegen een budget prijs. Het apparaat is uitgerust met een 7e Gen Intel Core processor, een ‘ NanoEdge ‘ display en samen met Premium looks, zou iedereen aannemen dat de kosten boven de 50k! Echter, kijken naar de RS 34.900 prijskaartje kwam als een aangename verrassing voor ons. De connectiviteit opties zijn prachtig met de VivoBook 15 met een USB 3.1, een USB 3.0-poort, 2 USB 2.0 type a-poort, audio-aansluiting, HDMI 1.4 en een SD-kaartlezer. USB 3.1 is nochtans een gen 1 C-type haven. Het bedrijf heeft ook gekozen voor het toetsenbord taps toelopend om het apparaat elegant slanker, maar het nadeel ligt met geen achtergrondverlichting die kan een ongemak voor de nacht gebruikers. Daarnaast is er een vingerafdruksensor in de hoek die kan worden ingesteld met behulp van Windows hello. Enkele, dubbele en drie vingergebaren zijn er ook voor triggering bepaalde functies. De 15,6-inch display, helderheid niveaus en kleurweergave is allemaal normaal en niets uitzonderlijk aan wat we vinden in andere laptops deze dagen op deze prijs. Accu Asus Eee PC 1016PN Hoewel de NanoEdge scherm met 7,8 mm randen komt als een voordeel, maar de matte coating is iets dat maakt het echt moeilijk om te zien van acute hoeken. Echter, de Anti-Glare Display zal u redden van de reflecties. Het geven van speciale aandacht aan Video’s, ASUS VivoBook 15 functies Tru2Life video Enhancement tech dat duidelijkheid, kleur en contrast geven u de best mogelijke combinatie te bekijken. Regelmatig verbruiker gewoon ‘ zowaar nood zulks zeer tweaking en mei zitten schoon van naar de wanprestatie zetting. Er is echter geen kwaad in het hebben van de bovengenoemde opties. De Core i3 processor wordt ondersteund door 4gb DDR4 RAM met Intel HD graphics 620 de behandeling van alle animaties en visuele belasting op het apparaat. Het apparaat niet zelfs opwarmen bij het bekijken van films voor uren of werken op apps tegelijk. Accu Asus Eee PC 1215BT Het apparaat heeft een vooraf geïnstalleerde Windows 10 Home en omvat 1tb HDD en geen SDD, die kan worden teleurstellend voor sommige, maar dan kunnen we niet meer stellen, gezien de prijs. Toch krijg je ASUS WebStorage optie, in aanvulling op Google Drive, Microsoft OneDrive en andere derde-partij apps zoals Dropbox en nog veel meer. Met een goede weergave, boven de gemiddelde processor, ruime opslagruimte en meer op sleeptouw, hoe lang denk je dat de VivoBook 15 zou hebben geduurd? Op licht gebruik kan dit stuk van machine tot 6 uren lopen alvorens u op de lader gaat zoeken. Als in het geval je doet wat zware werk Nee, het kan werken tot 3-4 uur. Het hangt allemaal af van hoe je het apparaat gebruikt. ASUS zegt dat haar Accu Asus Eee PC 1215PED wordt ondersteund door een 42 Whrs 3-Cell Li-ion batterij, samen met de superbatterij-technologie, die wanneer geactiveerd, kan het leven van de laptop te rekken door maximaal 3 keer. Het apparaat kan ook worden opgeladen tot 60% in 49 minuten. Het bedrijf beweert bovendien dat met deze tech de laptop kan een totaal van meer dan 900 oplaadcycli in vergelijking met 300 cycli in conventionele laptops te bereiken. Alle bovenstaande functies maken het beter voor het gebruik van een student, maar vanuit een ontwikkelaar oogpunt, kan je gewoon meer nodig. Voor zover de concurrenten gaan, HP, Lenovo, Dell en nog veel meer zijn het aanbieden van Core i3 Intel 6th gen processors tegen dezelfde prijs, zo niet minder. Nu dat Asus heeft de eerste zet kan het gewoon een kwestie van tijd voordat anderen inhalen. Een van de hoogtepunten van de Accu Asus Eee PC 1215PN is de 13,3-inch Full HD-scherm met maximaal 360-graden rotatie. ASUS heeft gebrandmerkt het display NanoEdge, een bijnaam die het gebruikt voor laptops met minimale randen. Voor het bereiken van de 360-graden rotatie vermogen, de ZenBook Flip S wordt geleverd met een ErgoLift scharnier met een multi-Gear metalen mechanisme dat helpt bij het houden van het scherm veilig op elke hoek je wilt. Afgezien van dat, het scharnier komt ook met een Dual-Action mechanisme dat liften en kantelt het toetsenbord voor comfortabel gebruik dan 135-graden. In aanvulling op de volledige 360-graden rotatie te ondersteunen, het touchscreen biedt ook Stylus ondersteuning, zodat u gebruik maken van de Accu Asus Eee PC 1215PW voor creatieve en andere productieve activiteiten. De laptop is gemaakt van een enkel blok van Aerospace-grade 6013 aluminium legering, een materiaal dat is lichter dan de standaard laptop legering, maar 50 procent sterker. Praten over de kern specificaties van de ZenBook Flip S, de converteerbare laptop wordt aangedreven door een 8e generatie Intel Core i7 processor in combinatie met Intel UHD graphics 620. De laptop wordt geleverd met een SATA3 512GB M. 2 SSD en 16gb van 2133MHz LPDDR3 RAM. ASUS heeft ook een stereo audio systeem toegevoegd dat door Harman Kardon, samen met de audiotechnologie van SonicMaster van Asus wordt verklaard. Andere eigenschappen omvatten een vingerafdruksensor, toestaand gebruikers aan login gebruikend Vensters Hello, een eigenschap die in Vensters 10 wordt geïntroduceerd. De laptop wordt aangedreven door een 39WHrs batterij die snel opladen ondersteunt en belooft een back-up van maximaal 11 uur. Volgens ASUS, de laptop kan opladen tot 60 procent in slechts 49 minuten dankzij de snelle opladen. De ZenBook Flip S ondersteunt ook externe 4k UHD displays via de twee USB 3.1 type C gen 1-poorten die ook ondersteuning van Power Delivery en data-overdracht. ASUS heeft ook een Mini-Dock met de laptop die wordt geleverd met een HDMI-poort, een USB 3.1-poort en een USB-C-poort met een snelle opladen te ondersteunen. http://kopenaccu.bling.fr/2018/mars/19/117426/kopen-accu-asus-eee-pc-1011pdx.html http://kopenaccu.blogs.magicmaman.com/archive/2018/03/19/accu-asus-eee-pc-1015pe-8264.html

カテゴリー: Accu Asus Eee PC 1015PXD | 投稿者kopenaccu 11:55 | コメントをどうぞ

Gloednieuwe Accu Asus Eee PC 1011CX

ASUS Midden-Oosten kondigde vandaag ProArt ™ PA32UC, een 32-inch 4k UHD IPS Professional monitor met Thunderbolt ™ 3, een 100000000:1 Asus Smart contrast ratio (ASCR) en een 178 ° kijkhoek. ProArt PA32UC heeft een Ultra HD Premium ™-certificering, en het is geschikt voor het produceren van maximaal 1, 000cd/m2 helderheid voor een zeer levensechte HDR ervaring, evenals het leveren van een breed kleurengamma van 85% rec. 2020, 99,5% Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB voor high-end videobewerking,

Accu Asus Eee PC 1015PDG beschikt ook over geavanceerde kalibratie-technologie die een 14-bit lookup tabel voor kleurnauwkeurigheid en 5 x 5 grid uniformiteit testen omvat. Windows-en Mac OS-gecertificeerd, elke ProArt PA32UC is vooraf gekalibreerd om de kleurnauwkeurigheid te garanderen met een ∆ E waarde van minder dan 2, waardoor een ideale prestatie voor grafisch ontwerpers, fotografen, of iedereen die op zoek zijn naar hoge kleurnauwkeurigheid.

ProArt P32UC beschikt over een 32-inch 4k UHD (3840 x 2160) 138ppi paneel voor 4x-hogere pixeldichtheid en tot 300% meer ruimte op het scherm dan andere Full HD monitoren van een vergelijkbare grootte, het leveren van buitengewone duidelijkheid met de mooiste Details. Met een breed kleurengamma, de monitor overschrijdt de industrie normen door het bereiken van 85% rec. 2020, 99,5% Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB. ProArt P32UC beschikt over 14-bits kleurenafbeeldingen om meer dan 1.070.000.000 kleuren weer te geven. Het maakt ook gebruik van een 14-bits interne opzoektabel en ondersteunt gamma waarden van 2,6, 2,4, 2.2, 2.0 en 1.8 om natuurlijk ogende beelden te produceren met vloeiendere overgangen tussen tinten.

Accu Asus Eee PC 1011CX monitoren zijn vooraf gekalibreerd om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen met een ∆ E waarde van minder dan 2. Elke monitor wordt geleverd met een verslag van de kalibratie niveaus 63, 127 en 255, en beschikt over geavanceerde Gray-Scale tracking technologie om ervoor te zorgen uw beelden zijn nauwkeurig gereproduceerd op het scherm. De monitor omvat ook technologie om 95% uniformiteit compensatie te verzekeren om tegen helderheid en chroma (kleur) schommelingen op verschillende delen van over het scherm te beschermen.

ProArt PA32UC heeft een Ultra HD Premium-certificering-de industrie standaard voor HDR. Ontworpen om het contrast tussen de helderste en donkerste delen van een afbeelding te verbeteren, HDR-technologie levert uitzonderlijke helderheid en detail op het scherm. Met een full-array LED backlight met ASUS LED-technologie, Accu Asus Eee PC 1011PD heeft 384 LED-zones en een piekhelderheid van 1, 000cd/m2, zodat het kan produceren de diepste zwarten en de helderste blanken.

Voor ongeëvenaarde uitbreidbaarheid en veelzijdige, unltrasnelle verbindingen biedt ProArt PA32UC twee Thunderbolt ™ 3-poorten voor snelheden van maximaal 40Gbps, DisplayPort en USB 3.1 met Power Delivery voor het verstrekken van maximaal 60W aan externe apparaten. Bovendien kunnen de gebruikers Daisy-ketting twee 4k UHD monitors door één enkele haven zonder de behoefte aan een hub of een schakelaar.

Of het nu op een desktop of laptop, PC of Mac, Accu Asus Eee PC 1011PDX kalibratie technologie biedt kleurnauwkeurigheid tuning en uniformiteit compensatie om dingen gemakkelijk te maken wanneer het tijd is om de helderheid van het display en de kleurconsistentie te herijken. De gebruikers kunnen van een verscheidenheid van geavanceerde opstellingen kiezen om optimale kleurennauwkeurigheid te bereiken; Krijg 3 x 3 en 5 x 5 uniformiteit compensatie matrices om consistente helderheid te waarborgen; en sla alle kleurparameter profielen op de interne schaal van de monitor geïntegreerde schakeling chip. ASUS ProArt is ook compatibel met de belangrijkste hardware kalibratoren zoals X-rite I1 display Pro en Datacolor Spyder ® 5-serie.

ASUS ProArt PA32UC zal beschikbaar zijn vanaf eind april 2018. Neem contact op met uw lokale ASUS vertegenwoordiger voor meer informatie.

Kondigde een tijdje geleden, de lancering van nu is de Accu Asus Eee PC 1011PN , een 32-inch 4k UHD IPS monitor met Thunderbolt 3. Het heeft een Ultra HD Premium certificering en levert een HDR samen met high-end video-editing mogelijkheden.

ProArt PA32UC beschikt ook over geavanceerde kalibratie-technologie die een 14-bit lookup tabel voor kleurnauwkeurigheid en 5 x 5 grid uniformiteit testen omvat. Windows-en Mac OS-gecertificeerd, elke ProArt PA32UC is vooraf gekalibreerd om ervoor te zorgen kleurnauwkeurigheid met een ∆ E waarde onder 2, het verstrekken van ideale prestaties voor grafisch ontwerpers, fotografen, of iedereen die op zoek zijn naar hoge kleurnauwkeurigheid voor het creëren van content.

Accu Asus Eee PC 1011PX kenmerkt een 32 duim 4k UHD (3840 x 2160) 138ppi paneel dat buitengewone duidelijkheid met de fijnste details levert. Met een breed kleurengamma, de monitor overschrijdt de industrie normen door het bereiken van 85% rec. 2020, 99,5% Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB. ProArt P32UC kenmerkt 14-beetje kleurencapaciteit om meer dan 1.070.000.000 kleuren te tonen. Het maakt ook gebruik van een 14-bits interne opzoektabel en ondersteunt gamma waarden van 2,6, 2,4, 2.2, 2.0 en 1.8 om natuurlijk ogende beelden te produceren met vloeiendere overgangen tussen tinten.

Accu Asus Eee PC 1015PD monitoren zijn vooraf gekalibreerd om toonaangevende kleurnauwkeurigheid te garanderen met een ∆ E waarde van minder dan 2. Elke monitor wordt geleverd met een verslag van de kalibratie niveaus 63, 127 en 255, en beschikt over geavanceerde Gray-Scale tracking technologie om ervoor te zorgen uw beelden zijn nauwkeurig gereproduceerd op het scherm. De monitor omvat ook technologie om 95% uniformiteit compensatie te verzekeren om tegen helderheid en chroma (kleur) schommelingen op verschillende delen van over het scherm te beschermen.

ProArt PA32UC heeft een Ultra HD Premium-certificering-de industrie standaard voor HDR. Ontworpen om het contrast tussen de helderste en donkerste delen van een afbeelding te verbeteren, HDR-technologie levert uitzonderlijke helderheid en detail op het scherm. Met een full-array LED backlight met ASUS LED-technologie, ProArt PA32UC heeft 384 LED-zones en een piekhelderheid van 1, 000cd/m2, zodat het kan produceren de diepste zwarten en de helderste blanken.

Voor ongeëvenaarde uitbreidbaarheid en veelzijdige, unltrasnelle verbindingen biedt ProArt PA32UC twee Thunderbolt ™ 3-poorten voor snelheden van maximaal 40Gbps, DisplayPort en USB 3.1 met Power Delivery voor het verstrekken van maximaal 60W aan externe apparaten. Bovendien kunnen de gebruikers Daisy-ketting twee 4k UHD monitors door één enkele haven zonder de behoefte aan een hub of een schakelaar.

https://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/ed9948a45ecf33cc21765aaaf6336982

http://blog.kuruten.jp/kopenaccu/405012

カテゴリー: Accu Asus Eee PC 1011CX | 投稿者kopenaccu 17:11 | コメントをどうぞ

Laptop Accu voor Asus K451LB

Wanneer je veel onderweg bent om bijvoorbeeld presentaties te geven, heb je een veelvoud aan opties om de presentatie te tonen. Mini-projectoren bijvoorbeeld, of een oude vertrouwde USBstick. Je bent dan echter afhankelijk van andermans oplossingen, iets wat niet het geval is wanneer je op pad gaat met een eigen notebook en de Accu Asus K451LA .

De ASUS ZenScreen MB16A is een mobiele monitor met een diagonaal van 15.6-inch die je aansluit via USB. Het display is voorzien van een IPS-paneel een resolutie kent van 1920×1080. Bij de ZenScreen wordt ook een smartcover geleverd waarmee je het display kan beschermen en die je tevens tot standaard kunt vouwen. Zo kun je het display dus rustig neerzetten terwijl je een presentatie geeft, of desgewenst kan iemand het display in handen nemen terwijl je vanachter je notebook een en ander verduidelijkt.

Accu Asus K451LB De behuizing is bijzonder stevig, iets wat je mag verwachten van een mobiel display. Toch leidt dit niet tot een ‘bulky’ behuizing. In plaats daarvan is het ASUS gelukt om het apparaat slank te houden met een gewicht van om en nabij de 780 gram, terwijl het device toch redelijk groot is. Qua dikte is het apparaat ongeveer 8mm dik. Dat maakt het een aantrekkelijk tweede display om overal mee naartoe te nemen. Immers, heb je ruimte voor een notebook, dan steek je dit scherm er zo bij.

Wat functies betreft heb je niet veel opties, maar laten we eerlijk zijn: die heb je ook niet nodig. Dit display repliceert enkel het scherm van het device waarop je de ZenPad hebt aangesloten en meer niet. Het scherm kent dan ook geen touchbediening, iets waar de form factor van de ZenPad wel een beetje naar hint met een uitnodigende tabletvorm. Wel kun je, met behulp van wat software van ASUS, automatische rotatie op het device activeren. Presentaties kunnen dus zowel in landschapsmodus als portretmodus gegeven worden, wat prettig is wanneer je veel informatie in de lengte kwijt wil.

Leuk is dat Accu Asus K451LN ook heeft gedacht aan mobiele werkers die het display als tweede scherm gebruiken en wellicht langere tijd werken op het display. We noemden al de rotatiefunctie waarbij de portretmodus erg prettig is om langere teksten te lezen. Dat kan absoluut, want ASUS heeft anti-flickertechnologie in het display gebouwd. Tel daarbij de low blue light feature op en je hebt een prima scherm om continu op te kunnen werken.

Als we een minpunt moeten noemen is het wel het ontbreken van een accu en wellicht een extra optie om bijvoorbeeld draadloos te kunnen casten. De afwezigheid van deze zaken is wel te verklaren. Zo is het ontbreken van een accu de reden dat het device zo slank en licht is ondanks zijn omvang. Wel trekt het je notebook wat sneller leeg, maar dat wordt weer beperkt door het ontbreken van extra functies zoals draadloos casten. Wat ons betreft dus een prima concessie.

Wanneer je veel reist en toch een tweede monitor wilt hebben om op te werken of om bijvoorbeeld presentaties op te geven, dan is de Accu Asus R451LA een prima optie. Veel functionaliteiten heb je niet tot je beschikking, maar die heb je ook niet nodig als je slechts een tweede display wilt hebben.

ASUS heeft de ProArt PA32UC, een professionele 32-inch IPS 4k UHD monitor uitgerust met 100000000:1 Thunderbolt 3, Asus Smart contrast ratio (ASCR) en 178 graden kijkhoeken. De ProArt PA32UC heeft Ultra HD Premium certificering en biedt een meer realistische HDR ervaring dankzij de mogelijkheid om 1000 cd/m2 van de helderheid te produceren. Het dekt ook 85% van de REC kleurbereik. 2020, 99,5% Adobe RGB, 95% DCI-P3 en 100% sRGB voor professionele videobewerking.

De geavanceerde Accu Asus R451LB kalibratie technologie zorgt voor een uitstekende chromatische nauwkeurigheid met een 14-bits interne tafel en uniformiteit testen met 5 × 5 en 3 × 3 matrices. Bovendien, als fabriek gekalibreerd met een precisie ∆ E < 2 en is gecertificeerd voor Windows en Mac OS, de ProArt PA32UC is een perfecte monitor voor grafisch ontwerpers, fotografen of elke gebruiker die wil hebben uitzonderlijke chromatische nauwkeurigheid. Extreem contrast en hoge chromatische trouw

De Accu Asus R451LN is uitgerust met een 138 dpi 4k UHD (3840 x 2160) paneel met schermruimte 3 keer groter dan Full HD monitoren met een vergelijkbare grootte. Bovendien, het overtreft de industrie normen op grote schaal als het betrekking heeft 85% van de REC kleurbereik. 2020, 99,5% van Adobe RGB, 95% van DCI-P3 en 100% van sRGB. De ProArt P32UC maakt gebruik van 14-bits kleur te produceren 1.700.000.000 kleuren en ondersteunt gamma-waarden van 2,4, 2.2, 2.0 en 1.8 tot gladder en meer natuurlijke gradaties tussen de tinten te bieden.

De Accu Asus R453LA is in de fabriek gekalibreerd met een toonaangevende chromatische nauwkeurigheid (∆ E < 2). Elke monitor wordt geleverd met een rapport van de kalibratie niveaus 63, 127 en 255, en heeft geavanceerde grijswaarden tracking technologie die ervoor zorgt dat het eindresultaat is precies hetzelfde als de afbeelding weergegeven op het scherm. De PA32UC heeft ook 95% uniformiteit compensatie om de helderheid schommelingen en Chroma te voorkomen in verschillende gebieden van het paneel. Diepe zwarten en helderder wit

De ProArt PA32UC heeft Ultra HD Premium certificering, de industrie HDR standaard. Ontworpen om het contrast tussen de helderste en donkerste delen van de beelden te accentueren, HDR-technologie biedt een ongelooflijke mate van duidelijkheid en detail. Het paneel met ASUS LED-technologie van de PROART PA32UC omvat 384 LED-zones en is geschikt voor het produceren tot 1000 neten van helderheid aan de diepste zwarten en helderste blanken aan te bieden.

De ProArt PA32UC bevat twee USB-C-poorten met Thunderbolt 3-technologie die de overdracht snelheden ondersteunt tot 40 GB/s, evenals DisplayPort en USB 3.1 met 60 W voeding. Aldus, kunnen de gebruikers in reeks twee 4k UHD monitors verbinden gebruikend één enkele haven op de computer.

https://www.langmanual.com/post/2736616

http://hakodate.areablog.jp/blog/1000250061/p11719299c.html

https://www.njyouthhockey.online/blogs/kopenaccu/70555-accu-asus-k451la-4500mah-11-1v

カテゴリー: Accu Asus K451LB | 投稿者kopenaccu 17:47 | コメントをどうぞ