Accu voor Asus g74 Laptop

Met het steeds kleiner wordend productief grootte van 13-inch laptops Accu Asus a32-n56 wordt de lijn die kleine laptops en Ultrabooks scheidt dunner elke dag. Laptop makers zijn druk op de envelop op compacte systemen: Lenovo onthulde haar Yoga 900S, een convertible notebook dunner beeldscherm mogelijk dan de 12-inch MacBook terwijl de USB 3.0 poorten. Ook is de HP EliteBook Folio G1 ook zet de MacBook aan schande met zijn slanker lichaam ondanks het opnemen van een 4K-touchscreen.

Echter vóór de MacBook en alle zijn uitdagers was er de Asus ZenBook UX305. Dit 13-inch-Ultrabook wordt geleverd met een verbluffend slank aluminium frame dat is, nogmaals, dunner dan de MacBook terwijl de verpakking een toegevoegde Skylake Core M-processor en veel flash opslagruimte. Dit alles klinkt misschien als het zich om een dure compacte laptop, de Asus ZenBook UX305 is eigenlijk een van de meer betaalbare Windows 10 laptops, beginnen bij $699 (£599, AU$ 1199).

Asus Zenbook UX305 kopen (Intel Core M5 8GB RAM) op Amazon Duitsland voor €695,00

Dit maakt de Asus ZenBook veel meer betaalbaar dan meeste premie Ultrabooks, zoals de glas-opgedoken Accu Asus a42-g74. En nog, deze machine is net zo zorgvuldig ontworpen als de all-metaal Samsung Ativ Book 9 Spin. ASUS heeft de perfecte balans tussen betaalbaarheid en luxe met haar nieuwste aanbod opnieuw toegeslagen.

Terwijl de Asus ZenBook UX305 nu ruim een jaar oud is, er is een nieuwe Ultrabook in de stad, en zijn naam is ZenBook UX330. Het is waarschijnlijk het dichtst kun je tot de UX305 desgewenst een 7e generatie Intel-processor aan boord, en het geldt voor dezelfde prijs die de UX305 ten tijde van de release heeft.

Review ASUS Transformer Mini T102HA

Op hetzelfde moment gaat de klassieke smaak van de Accu Asus g74 nog steeds sterk. En het kan snel zelfs beter met Windows 10 aankondigingen verwacht op 2 mei. Dat is wanneer Microsoft zal blijkbaar een barebones Windows 10 Cloud pronken aan het publiek, samen met – vermoedelijk – een paar meer verrassingen.

Ondertussen delen PC verkoop als geheel zijn op de daling, met Asus markt in het bijzonder gelet gedaald tot bijna onder Apple. Veel van dit is te wijten aan de steeds duurder onderdeel prijzen op het gebied van geheugen, dat een 100% stijging van de kosten jaar over jaar heeft meegemaakt. Ondertussen ondervinden SSDs tekorten vanwege vraag voor hen in de smartphone-ruimte.

Je kon gemakkelijk de Accu voor Asus n56 een schetsboek fout wanneer het bedrijf. Het is verbluffend dunne, meten slechts 0,5 inch dik en weegt 2.6 ponden (1,17 kg). Dit maakt de ZenBook één van de skinniest Windows 10 machines in bestaan maar denk niet dat het dun.

batterij voor ASUS N56VJ Series

kopenaccu: http://www.kopenaccu.com

De UX305 is volledig gemaakt van aluminium. Het interieur dek is een stuk stevig metaal dat een geanodiseerd en fijn grit afwerking heeft. Geenszins is het oppervlak schurende – eerder het voegt een extra vleugje textuur voor uw polsen om op te zitten. De onderkant ook sport een geanodiseerd glans, en het ook gemaakt met een afzonderlijk blad van metaal.

Voor een beetje meer stijl op van de UX305 scherm deksel ging Asus met een afwerking van geborsteld aluminium. Echter, in plaats van met de traditionele rechte lijnen, het bovenste paneel beschikt over een radiaal patroon dat is zowel aantrekkelijk als gunstig vestigt uw aandacht aan de Asus-logo in het midden.

Ondanks het kleine formaat van deze Ultrabook, het trackpad is zeer ruim en strekt zich uit meer dan een derde van de laptop van de breedte. Het trackpad lijkt bijna komisch grote, maar u zult waarderen de extra ruimte en het wrijvingsloos oppervlak. Beter nog, zijn klikken voelbaar en hoorbaar, of je nu op de speciale links en rechts knoppen te drukken of ergens op het oppervlak te drukken.

Ook het toetsenbord is ruim en volgt de standaardlay-out met een full-length backspace en enter toets. De toetsen onderaan uit aan de achterkant van een gedefinieerde bonzen en het voorjaar direct voor een responsieve typen ervaring.


カテゴリー: Accu Asus g74 | タグ: | 投稿者kopenaccu 20:31 | コメントをどうぞ

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です


*

次のHTML タグと属性が使えます: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <img localsrc="" alt="">